Clubtenue

Hockeyclub Delta Venlo kent een eigentijds en herkenbaar clubtenue van het merk Adidas, dat gedragen wordt bij alle uit- en thuiswedstrijden. Er wordt onderscheid gemaakt tussen een tenue voor thuiswedstrijden en uitwedstrijden.

Clubtenue thuiswedstrijden
  • Donkerblauw shirt met witte afwerking
  • Donkerblauwe broek of rok met witte afwerking
  • Donkerblauwe sokken
Clubtenue uitwedstrijden
  • Wit shirt met donkerblauwe afwerking
  • Donkerblauwe broek of rok met witte afwerking
  • Witte sokken
Met de keuze voor donkerblauw hebben we vastgesteld dat ons clubtenue maar in heel weinig situaties conflicteert met de thuistenues van veruit de meeste verenigingen. Dat betekent dat uitwedstrijden in beginsel in het donkerblauwe tenue gespeeld kunnen worden. Het officiĆ«le Adidas uittenue is enkel verplicht voor de standaardteams (H1 en D1) en jongens en meisjes A1. Zo worden de kosten voor leden m.b.t. afschaf van kleding beperkt. Teams zijn natuurlijk vrij om het officiĆ«le Adidas uittenue aan te schaffen. 

Trainingspakken en overige kleding
Buiten het clubtenue beschikt Hockeyclub Delta Venlo over een volledige Adidas-kledinglijn met standaard trainingspakken, hoodies of keeperstenue's. Kijk hier voor een overzicht.

Verkrijgbaarheid
Alle clubkleding is verkrijgbaar bij SPORT 2000 VENLO. Buiten de kledinglijn beschikt SPORT 2000 VENLO over een eigen Hockeyclub Delta Venlo clubshop met een groot assortiment aan sticks, schoenen en overige hockeyaccessoires. 

SPORT 2000 VENLO 
Maasstraat 32-34
5911 DP Venlo
077-7201702

Sponsoring
Als je als team een kledingsponsor weet te vinden, neem dan contact op met de Sponsorcommissie van Hockeyclub Delta Venlo via [email protected]. Zij informeren je graag over de mogelijkheden en richtlijnen.