Vraag je clubwaskaart aan

Nieuws Zaterdag 1 mei | Sinds april is Washin7 als lid van de Club van 2020 trotse sponsor van Hockeyclub Delta Venlo. Washin7 is de grootste indoor carwash van Noord-Limburg, gelegen aan de Laurens Janszoon Costerstraat 15 op industrieterrein Noorderpoort (naast Bauhaus). Washin7 beschikt over een wasstraat met een lengte van liefst 65 meter. Geen plekje van jouw auto slaan ze over. Na het wassen kun je op het overdekte stofzuigplein gratis gebruik maken van de stofzuigers en vele andere diensten. Je auto laten wassen bij Washin7 is écht een feestje!

Om deze samenwerking te vieren, hebben Washin7 en HC Delta Venlo een mooie actie voor de leden opgezet: "Winst voor jou, én voor onze club!”.
Ter kennismaking kunnen alle leden van onze club een digitale kortingsvoucher claimen, het beste wasprogramma van €17,- voor slechts €10,-! Een schone bolide voor jou én €2,- voor onze clubkas. Bij inlevering van de digitale voucher ontvang je een pasje waarmee je altijd tegen een gereduceerd tarief je auto kunt wassen. Ook hierbij sponsort Washin7 €2,- aan onze club. De eerste pasjes zijn al uitgedeeld aan onze leden.

Winst voor jou, én voor de club! 
Vraag nu jouw eerste kennismakingsvoucher aan via HC Delta Venlo - Washin7