Oproep aanstaande vrijwilligers

Nieuws Dinsdag 15 juni | Het eerste seizoen van onze nieuwe club is bijna ten einde. Wat een seizoen is het geweest! Dit had niemand aan de voorkant kunnen bedenken.
 
Ondanks dat er niet veel van de competitie over is gebleven, is er door vele vrijwilligers veel werk verzet. Dat is over het algemeen goed verlopen waarvoor we onze complimenten willen uitspreken naar iedereen die zich voor de club ingezet heeft.
 
Dit eerste jaar als nieuwe, grote vereniging heeft ons organisatorisch veel geleerd. We willen nu doorpakken en de organisatie nog beter neerzetten. Dat kunnen we alleen doen met extra vrijwilligers.
 
Daarom organiseren we op dinsdag 22 juni aanstaande een informatieavond voor mensen die geïnteresseerd zijn om wat meer te horen over de taken die er binnen de club te doen zijn.
 
Met verschillende mensen hebben we hierover nagedacht en het is vooral de bedoeling geweest de taken niet te groot te maken. Zo blijven ze behapbaar naast gezin, werk, studie of andere hobby’s.
 
Dus: wil je wel wat meer horen of weet je al dat je als vrijwilliger onze club wil ondersteunen? Kom dan op dinsdag 22 juni om 20:30 uur naar Sportpark Vrijenbroek!
 
Hopelijk wordt het lekker druk en kunnen we ons samen gaan voorbereiden op een sportief en volledig 2e seizoen!
 
Kun je er niet bij zijn, maar wil je komend seizoen wel je steentje bijdragen als vrijwilliger dan stuur gerust een mailtje naar: [email protected]. We nemen dan contact met je op.
 
Met sportieve groet,
 
Colette Zinken, Jeroen Kessels, Klaas Beurskens en Joris Verhoeckx,
Bestuursleden hockeyzaken HC Delta Venlo