Update 14 juli: Teamindeling (jongste) jeugd 2021-2022 + planning zomer

Nieuws Woensdag 14 juli | ‘Alea iacta est’, sprak Caesar nadat hij na heel lang nadenken eindelijk de rivier de Rubicon was overgestoken. ‘De teerling is geworpen.’ Net als de teamindeling van HC Delta Venlo! De kogel is door de kerk, het ei is gelegd, er is witte rook, de jeugd en jongste jeugdteams van HC Delta Venlo zijn bekend!
 
Na drie weken trainen, selecteren, indelen, bespreken is er bij de jeugd een teamindeling tot stand gekomen. De indeling bij de jongste jeugd was al bekend en er is ook al in de nieuwe indeling gespeeld. De meesten van jullie zullen tevreden zijn, maar zonder twijfel hebben we het niet iedereen naar de zin kunnen maken. Met een operatie van deze omvang is dat onvermijdelijk. Maar het komt allemaal goed, want bij HC Delta Venlo is iedereen en elk team leuk!
 
Je kunt je team inzien na inlog met je lidnummer en wachtwoord op LISATeam. Kies hiervoor op onze website www.hcdeltavenlo.nl rechtsboven voor "inloggen”. De snelste weg naar je eigen team is via de teamnaam die je ziet onder Handige links op het z.g. Dashboard.
 
Wil je graag een overzicht inzien van alle jongste jeugdteams of jeugdteams met de spelers?
Kijk dan, ook na inlog, onder Club/Documenten/Teamindeling Jeugd 2021-2022 en download het gewenste overzicht.
 
TIP: voeg een foto van jezelf toe onder Profiel!
 
Inloggegevens vergeten? Kies dan in het inlogmenu voor "inloggegevens vergeten”.
Heb je problemen met inloggen? Mail dan naar [email protected]
 
Coaches gezocht!
Voor de nieuwe teams zijn we op zoek naar coaches. Interesse? Meld je dan aan via [email protected] of bij de lijncoördinator. Dit geldt ook voor degenen die zich al eerder hiervoor hebben aangemeld. Bij voorbaat dank.
 
Uitshirts te bestellen
Bestel tijdig je witte uitshirts! Meer info in dit bericht op de site.

Planning juli en augustus
In week 26, 27 en 28 trainen alle jeugd- en jongste jeugdteams een keer per week in de nieuwe samenstelling. Het trainingsschema dat maandag 28 juni van start gaat vind je hier of onder Hockey/Trainingsschema op deze website.
 
Op zaterdag 10 en 17 juli spelen alle jeugdteams twee rondes intern in de nieuwe samenstelling. Het schema is hier te vinden of in de bijlage onder aan dit bericht. Note: wedstrijden 17 juli zijn afgelast vanwege wateroverlast! Let op: Een aantal A&B teams zijn ingedeeld om te fluiten, zorg ervoor dat deze taak binnen het team opgepakt en verdeeld worden. De jongste jeugdteams spelen geen wedstrijden meer.
 
De rest van de planning is als volgt:
•    Vanaf week 29 (maandag 19 juli) is er zomervakantie.
•    Prestatieteams A&B teams starten week 33 met trainen
•    Prestatieteams C&D teams starten week 34 met trainen
•    Alle andere teams, inclusief jongste jeugd, starten week 35 met trainen
•    Week 35 = 4 september: Oefenprogramma voor de jeugd
•    Week 36 = 11 september: start competitie

Wij wensen jullie alvast een fijne zomervakantie toe!
 
Bijlage