Welkom nieuwe sponsor ADDIT BV - Vriend van HC Delta Venlo

Woensdag 8 maart |

ADDIT BV in Venlo is met bijna 40 jaar ervaring in de internationale toeleveringsindustrie dé strategische partner voor de ontwikkeling en fabricage van samengestelde complexe precisie plaatwerkdelen, mechatronische modules, machines, systemen en apparaten.

Met opdrachtgevers in Nederland, Belgiƫ en veelal Duitsland, zijn wij actief in 12 marktsegmenten zoals de semiconductor-, medische-, farmaceutische-, print- en druk-, productie- en defensie- apparaten en machine-industrie.

Kenmerkend voor de producten die wij vervaardigen is dat aan deze producten hoge kwaliteitseisen worden gesteld qua technische specificaties en deze flexibel in enkelstuks en kleine series worden geproduceerd.

Ons succes is een resultante van onze gedrevenheid en vooruitstrevendheid waardoor wij er, samen met ons zusterbedrijf Addit Sp. z o.o. in Polen, in slagen een belangrijke bijdrage te leveren aan het succes van onze opdrachtgevers.

De binding met de Club bestaat uit de kinderen van onze werknemers die ook actief zijn bij HC Delta Venlo. Bewegen is belangrijk voor je fysiek en je brein, derhalve willen wij graag ons steentje bijdragen.