Horeca Tijgers Gezocht

Nieuws Woensdag 31 mei | Beste Hockey Toppers: zoals jullie waarschijnlijk de afgelopen weken al gezien hebben vordert de bouw van ons nieuwe clubhuis momenteel in een zeer rap tempo. Bedoeling is om uiteindelijk bij de start van het nieuwe hockeyseizoen 2023-2024 klaar te zijn om al onze leden en gasten op een gastvrije wijze te kunnen ontvangen en te voorzien van een  hapje en een drankje.

Hierbij kunnen we jouw inzet en assistentie als mogelijke Horeca Tijger hartstikke goed gebruiken!

  • Ben je al 15-jaar dan kunnen we je hulp zeer goed gebruiken in de keuken waar we de broodjes & tosti's voorbereiden maar ook de snacks bakken en de vaat doen.
  • Vanaf 16-jaar mag je vervolgens ook achter de bar werken en wel in onze 'food-corner'. Vanuit hier worden oa. de broodjes, tosti's en snoep uitgegeven.
  • Ben je 18-jaar (of ouder) dan mag je na het behalen van het IVA-certificaat (Instructie Verantwoord Alcohol schenken) ook achter de bar staan en daadwerkelijk drankjes serveren/tappen.
Kortom heb je minimaal 2 zaterdagen en/of zondagen per maand tijd, wil je leuke werkervaring opdoen en heb je vooral ook zin om ons gezellige horeca-team te komen versterken, stuur dan even een kort berichtje met je voornaam, achternaam, leeftijd en telefoonnummer naar: [email protected] zodat wij daarna contact met je opnemen om de diverse mogelijkheden te bespreken.

Nadat we over&weer akkoord zijn, zal er een zogenaamd 'vrijwilligersovereenkomst' worden opgemaakt waarbij je maximaal €190,= per maand (belastingvrij) mag gaan bijverdienen.

Indien je nog vragen hebt kun je ook even contact opnemen met Mat den Biesen / m: 06-123 696 58

Wij zien je reactie/berichtje graag tegemoet.
Horeca-team HC Delta Venlo