Van de voorzitter

Nieuws Donderdag 29 juni |
Nu we bijna aan het einde van het seizoen 2022-2023 zijn gekomen blik ik graag nog even terug op de afgelopen maanden. Er is veel gebeurd en ook veel om trots op te zijn!

Het zal niemand ontgaan zijn dat Dames I het kampioenschap in de Eerste Klasse heeft behaald. In een spannende wedstrijd in Weert werd de promotie naar de Overgangsklasse veiliggesteld. Met vastberadenheid, teamwork en een geweldige inzet hebben ze nagenoeg alle wedstrijden na de winterstop weten te winnen. Een prestatie om trots op te zijn! 
Ter ere van hun geweldige prestatie zijn de dames onlangs samen met een aantal andere kampioenen uit de gemeente Venlo gehuldigd op het stadhuis van Venlo. Via deze weg nogmaals van harte gefeliciteerd dames. Op naar een mooi seizoen in de Overgangsklasse!

Het waren niet alleen de dames van Dames I die op de bovenste trede van het erepodium kwamen te staan. Maar liefst 21 jeugdteams en 3 seniorenteams hebben dit seizoen kampioenschappen behaald in de voor- of najaarscompetitie of in de zaal. Dit is een buitengewone prestatie die de inzet en het harde werk van onze spelers, coaches en begeleiders weerspiegelt. Tijdens de huldigingen in het laatste competitieweekend werden deze teams in het zonnetje gezet. 
Daarnaast wil ik ook graag de Jongste Jeugd commissie in het zonnetje zetten voor de organisatie van een zeer geslaagde slotdag. Het was een dag vol plezier, sportiviteit en geweldige wedstrijden. De inzet en enthousiasme van de jongste meisjes en jongens waren bewonderenswaardig mede gezien het warme weer. Bedankt aan alle ouders, trainers en vrijwilligers die hebben bijgedragen aan het succes van deze dag en het afgelopen seizoen.

Een ander hoogtepunt was de deelname van ons JO16-1 team aan de Super O-16 dag. Onze spelers hebben zich van hun beste kant laten zien en hebben fantastische prestatie geleverd door de halve finale te halen na onder andere een overwinning op Pinoké. In deze halve finale werd helaas na shoot-outs verloren van de rivaal Tilburg. Het is geweldig om te zien hoe onze jeugdteams zich ontwikkelen en schitteren op dit soort nationale evenementen. Goed gedaan, jongens!

Twee weken geleden weekend hadden we de open dag van het nieuwe clubhuis tijdens de Dag van de Bouw. Het was een mooie gelegenheid om ons prachtige sportpark en de nieuwe faciliteiten te presenteren aan alle belangstellenden. Veel mensen hebben de kans gegrepen om een kijkje te nemen en kennis te maken met het nieuwe gebouw. We hebben veel positieve reacties ontvangen en wij kijken uit naar het openingsweekend van ons nieuwe clubhuis. Dat zal plaatsvinden in het eerste weekend van september. 
Na jaren van planning en maanden van bouwen zijn we verheugd om ons nieuwe thuis te kunnen betrekken. Het belooft een feestelijk weekend te worden met verschillende activiteiten voor jong en oud. Noteer de datum alvast in je agenda en nodig je vrienden en familie uit om dit speciale moment met ons te delen.

In de laatste week van onze zomervakantie vindt in Mönchengladbach het EK hockey voor zowel de mannen als de vrouwen plaats, We hebben de eer om beide Nederlandse teams te verwelkomen. Zij zullen op onze velden trainen tijdens het EK. Het is een geweldige kans voor onze spelers om in contact te komen met topspelers en om te zien hoe hoog het niveau kan zijn. Laten we hen aanmoedigen en inspiratie putten uit hun prestaties.

Tot slot wil ik jullie allemaal een fijne en welverdiende vakantie toewensen. Geniet van de zomerse dagen, ontspan en laad jullie energie op voor het komende seizoen. Of je nu op reis gaat of thuisblijft, ik hoop dat jullie mooie herinneringen maken en genieten van de tijd met familie en vrienden.

Jeroen Bakkers
voorzitter