Laatste informatie voor de zomerstop

Nieuws Donderdag 13 juli | De zomerstop is begonnen. Hierbij de laatste informatie voordat de welverdiende vakantie kan beginnen

Oefenwedstrijden
Dit jaar organiseren we voor de jeugd geen gezamenlijke oefenwedstrijden met de clubs in de buurt omdat ons eigen complex deels bezet is en het clubhuis dan mogelijk nog niet helemaal af is. Wel kunnen teams zich aanmelden bij Concordia om op zaterdag 26 augustus een oefenwedstrijd te spelen in Roermond. Aanmelden kan via deze link.

Daarnaast is het ook mogelijk om zelf oefenwedstrijd te organiseren. Aanmelden voor oefenwedstrijden thuis kan via [email protected]. Let op: teams dienen zelf voor scheidsrechters te zorgen. Uit spelen kan uiteraard ook, hiervoor is aanmelden niet nodig.

Planning competitie
De speeldagen voor de competitie zijn bekend en te vinden op de website van de KNHB via deze link. Dames 1, heren 1, JO18-1, JO16-1, MO18-1 en MO16-1 vallen onder bondscompetitie, alle andere teams vallen onder district Zuid-Nederland. De KNHB heeft aangegeven uiterlijk drie weken voor de start van de competitie het wedstrijdschema te publiceren via de bekende kanalen.

Planning trainingen
Alle trainingen beginnen weer in de week van 21 augustus. Let op: dit is de laatste week van de zomervakantie. De prestatieve teams kunnen in onderling overleg eerder beginnen. Dit moet wel doorgegeven worden door de trainer aan Koen Verstraelen.
Het trainingsschema wordt in week 31, de week van 1 augustus, bekend gemaakt via de website en via de app.

Trainers, coaches en teammanagers gezocht!
Voor een aantal teams zoeken we nog trainers, coaches en teammanagers. Welke rollen al ingevuld zijn zie je bij je eigen team in LISA.
Wil je volgend jaar training geven, stuur dan een mail naar [email protected]
Wil je volgend jaar een jongste jeugdteam coachen of de rol van teammanager oppakken, mail dan naar [email protected]
Wil je volgend jaar een jeugdteam coachen of de rol van teammanager oppakken, mail dan naar [email protected]

Wij danken alle trainers, coaches en teammanagers voor hun inzet afgelopen seizoen en wensen iedereen een fijne zomervakantie toe!

Tot volgend seizoen op de velden en in ons nieuwe clubhuis!