Planning opstart seizoen 2021-2022 jeugd en jongste jeugd

Nieuws Dinsdag 20 juli | Volgend seizoen hopen we er een "normaal" hockeyseizoen van te kunnen maken met hopelijk veel competitiewedstrijden inclusief een mooi zaalseizoen, dit onder toeziend oog van en aanmoediging door het publiek. Maar nu eerst een welverdiende vakantie en korte hockeyloze periode.
 
Bij deze willen we jullie informeren over de komende periode tot de start van het nieuwe seizoen:
 
Zomerprogramma (Zomeravond hockey)
In week 32-33-34 is er weer zomeravond hockey voor de jeugd.
Na een succesvol eerste jaar met een recordaantal van gemiddeld maar liefst 70 spelers per training willen we dit graag weer aanbieden.
Het zijn open trainingen waarbij iedereen per leeftijdscategorie aan kan deelnemen. Geen verplichtingen, geen inschrijvingen.
Er staan trainers klaar om een leuke training aan te bieden. Sta je weer te popelen om een balletje te slaan, kom dan langs op onderstaande dagen die voor jou van toepassing zijn. Hopelijk kunnen we het recordaantal verbreken.
 
Datums: (Veld 1 en 3)
Maandag 19:00-20:30 uur C & D (9, 16 en 23 aug)
Woensdag 19:00-20:30 uur A & B (11, 18 en 25* aug)

* de trainingen zijn op Vrijenbroek m.u.v. woensdag 25 aug, dan is het op Maassenhof omdat de velden niet beschikbaar zijn.
 
Trainingsschema
Achter de schermen wordt er hard gewerkt om het trainingsschema voor aanvang van het nieuwe seizoen weer rond te krijgen.
Het voorlopige trainingsschema zal vanaf 23 juli zichtbaar zijn op de website. Hier kunnen nog wijzigingen in worden aangebracht.
Tip: elke keer als je op de website kijkt of in de LISA-app, refreshen! Dan krijg je de meest recente versie te zien.
Bij wijzigingen voor 16-08 wordt er geen mail gestuurd, daarna wel. Zie onder het kopje "planning" wanneer de trainingen starten.
 
Trainers gezocht!
Om het plaatje helemaal rond te krijgen, zijn wij dringend op zoek naar trainers! Vooral trainers die de oudere jeugd willen trainen.
Lijkt jou het leuk of ken jij iemand die een A of B-jeugd team wil trainen en die daar geschikt voor is, laat het Ron van Weerdt ([email protected]) of Koen Verstraelen ([email protected]) weten. Hier staat een passende vergoeding tegenover en is het volgen van een trainerscursus zeker mogelijk.
 
Vacatures in de organisatie
Op verschillende plekken in de organisatie zijn we nog op zoek naar versterkingen. Wil jij je bijdrage leveren in bijvoorbeeld de rol van lijncoördinator of vind je het interessant om het zaalhockey mee te organiseren, stuur dan een mail naar [email protected] en we nemen contact met je op. Hockeyervaring is hiervoor geen vereiste!
 
Uitshirt
Het witte uitshirt is te bestellen, voor meer informatie zie: https://hcdeltavenlo.nl/site/default.asp?Option=51&Nieuws=142 (Spelen in het witte uitshirt is niet verplicht, er mag ook een eigen wit shirt gebruikt worden indien jouw team in het wit moet spelen. Dit in tegenstelling tot het blauwe thuistenue.)
 
Oefenwedstrijden jeugd en jongste jeugd 4 september
Op zaterdag 4 september organiseren RHC Concordia, HC Horst en HC Delta Venlo onderlinge oefenwedstrijden voor de jeugd en jongste jeugd. Aangezien er op dit moment een aantal onzekerheden zijn ten aanzien van de beschikbaarheid van de velden kunnen we op dit moment nog geen planning maken. Bij Horst wordt namelijk een veld vervangen en bij Concordia zijn de velden onder water gelopen en het is nog niet bekend hoeveel schade ze hebben opgelopen.
 
In de week van 16 augustus wordt er een planning gemaakt voor 4 september. Mochten er minder velden dan gepland beschikbaar zijn, dan worden de wedstrijden voor de B en D jeugd op zondag 5 september ingepland. Teams die in het weekend van 4 & 5 september geen compleet team op de been kunnen brengen dienen zich uiterlijk zondag 15 augustus af te melden bij de eigen lijncoördinator zodat hier rekening mee gehouden kan worden in de planning.
 
Planning
•    Vanaf week 29 (maandag 19 juli) zomervakantie
•    Week 32-33-34 zomerprogramma
•    Prestatieteams A&B teams starten week 33 (16-22 aug) met trainen*
•    Prestatieteams C&D teams starten week 34 (23-29 aug) met trainen*
•    Alle andere teams, inclusief jongste jeugd, starten week 35 (vanaf 30 aug) met trainen
•    Week 35 = 4 september: oefenprogramma voor de jeugd + start competitie JA1 / JB1 / MA1
•    Week 36 = 11 september: start competitie (schema wordt ongeveer 3 weken voor de start van de competitie bekend gemaakt)
 
*In overleg met trainer – alleen bij voldoende beschikbaarheid van de spelers
 
Rest ons om iedereen een prettige vakantie te wensen en tot de start van het nieuwe seizoen!
 
Met sportieve groet,
Technisch coördinatoren, lijncoördinatoren en bestuur
HC Delta Venlo