Gratis HC Delta Venlo bidon teamkrat en aanbieding bidons

Nieuws Donderdag 22 februari |
We hebben iets heel moois voor ieder team! Elk team ontvangt namelijk gratis de officiĆ«le HC Delta Venlo teamkrat voor 12 bidons met een mogelijkheid het uit te breiden tot 14 en 16 bidons. Dit is allemaal mogelijk gemaakt door de sponsoren Prowin International en ACS Cleaning. Veel dank daarvoor! 
Met deze teamkrat gaan wij binnenkort allemaal het veld op.


De teamkrat is speciaal voor het waterpunt te gebruiken die aan de rechterkant van de hoofdingang van ons nieuwe clubhuis te vinden is. Deze krat past precies, zodat je in één keer 12 bidons kunt vullen. Een must have voor elke waterdrager! Aan de zijkant van het kratje is met een sticker heel simpel aan te geven wat de naam is van het team. Zo blijven de kratjes allemaal bij het goede team. Dit verzorg je zelf. Elk team krijgt dus gratis een kratje.

Er zijn dan vervolgens twee mogelijkheden:

1.    Kratje met de speciale HC Delta Venlo bidons

Voor een hele scherpe prijs bestaat er ook de mogelijkheid om de HC Delta Venlo bidon aan te schaffen. Op de bidon is het logo van onze club aangebracht. Ook krijgt elke bidon met een stickertje een nummer op de dop. Omdat de leverancier graag wil weten hoeveel bidons er nodig zijn doen we dit met een voorinschrijving. Dat werkt heel simpel. Je stuurt een mail aan [email protected] met vermelding van je naam, team en aantal bidons. De voorinschrijving is geopend tot en met aanstaande zondag 3 maart. De bidons worden dus door het team zelf betaald, de club betaalt het kratje met dank aan de sponsoren.


Vervolgens kun je vanaf maandag 4 maart de bidons officieel gaan bestellen. Dit moet je na de voorinschrijving dus zelf doen. We sturen dan een mail aan de teams met een link naar de website van de leverancier, via die link kan er ook meteen besteld en afgerekend worden. Hoe sneller je dat doet hoe eerder je kunt beschikken over de krat en de bidons. Het wijst zich eigenlijk vervolgens allemaal vanzelf. Je krijgt dan met inachtneming van de levertijd de krat met de bidons thuis gestuurd op het adres dat je opgeeft bij de bestelling.

De leverancier heeft scherpe prijzen aangeboden. Er zijn drie mogelijkheden:
A.
12 bidons inclusief teamkrat
Prijs is 32,50 (normaal 68,40)

B.
14 bidons inclusief teamkrat inclusief1 duo bidonhouder
(kan bevestigd worden aan de zijkant van de krat - zie afbeelding)
Prijs is 50,50 (normaal 86,40)

C.
16 bidons inclusief teamkrat inclusief 2 duo bidonhouders
(kunnen bevestigd worden aan de zijkanten van het kratje - zie afbeelding)
Prijs is 68,40 (normaal 104,30)

(Bovengenoemde prijzen zijn excl. leveringskosten - deze zijn ongeveer 10 euro)

Laat dus snel weten hoeveel bidons je team wilt bestellen.
Stuur een mail met je naam, team en aantal bidons aan: [email protected]

2.    Kratje zonder bidons

Dat kan natuurlijk ook. Je hoeft dan niks te doen.
Je krijgt dan vanzelf een mail wanneer het kratje opgehaald kan worden op de club.
Wij hopen natuurlijk wel dat zoveel mogelijk teams de HC Delta Venlo bidons dankzij deze mooie aanbieding gaan bestellen. Deze aanbieding is tijdelijk. Beslis dus snel.

Wij bedanken nogmaals de sponsoren en wensen iedereen veel plezier met de teamkrat en de bidons!

Bestuur en sponsorcommissie HC Delta Venlo