Verkeersomleiding op zondag 3 maart i.v.m. Voorjaarsloop

Nieuws Woensdag 28 februari |

Zondag 3 maart vindt de Berden Voorjaarloop 2024 plaats in Venlo-Zuid.

Ook dit jaar is het Sportpark Vrijenbroek moeilijker bereikbaar voor de spelers, gasten en supporters. Die dag is de Wittendijkweg afgesloten en daarmee is de parkeerplaats van de hockeyclub ook niet bereikbaar voor het grootste deel van de dag. Zie voor alle details: Afsluitingen - Berden Voorjaarsloop

Gasten

Voor onze gasten wordt een parkeerplaats gereserveerd op de parkeerplaats van Fontys. De advies route is via de A73, afslag16 (Venlo-Zuid, Tegelen, Vie Curie). De organisatie plaatst parkeeraanduidingsborden langs de afritten van de A73.

Voor gasten die uit zuidelijke richting komen geldt dat zij aan het einde van de afslag 16 het kruispunt met de N271 kunnen oversteken om vervolgens het Fontys terrein op te rijden.

Voor de gasten die uit noordelijke richting komen geldt, onder aan de afslag 16 (Venlo-Zuid, Tegelen, Vie Curie), linksaf (twee linker voorsorteervakken) de N271 op richting Venlo rijden. Na het viaduct ‘Drie Kronen’, bij het eerste stoplicht rechtsaf, het Fontys terrein op.

Nadat de auto geparkeerd is verlaat de parkeerplaats aan de noordelijke zijde. Via de Hulsterweg, kunnen de gasten te voet over de Algemene Begraafplaats, via de hoofdingang en het centrale hoofdpad de begraafplaats oversteken. Graag met respect de begraafplaats oversteken. Bij de achteruitgang van de Begraafplaats de weg oversteken en dan is men op Sportpark Vrijenbroek. Welkom.

De parkeerplaats van Fontys is tot 19.00 uur geopend.


Thuisploegen

We verzoeken de spelers van de thuisspelende ploegen en hun supporters zoveel mogelijk met de fiets te komen en de instructies van de verkeersregelaars in Venlo-Zuid op te volgen. Mogelijk dat er omgefietst moet worden afhankelijk van het tijdstip. Houd hiermee rekening. Komt men toch met de auto volg dan de instructie zoals die ook geldt voor de Gasten.

Een fijne eerste competitieronde toegewenst!