Nieuwe trainer/coach Heren 1

Nieuws Zaterdag 31 juli |
Komende week starten Dames 1 en Heren 1 met de voorbereiding op het nieuwe seizoen in de eerste klasse. Na twee seizoenen waarin de competitie maar deels is gespeeld hopen de teams nu op een volledige competitie waarin ze vanaf zondag 12 september de strijd aangaan met de andere eerste klasse teams in de regio. 

Heren 1 zal dat doen onder leiding van een nieuwe trainer/coach. Een aantal weken geleden is in onderling overleg besloten niet verder te gaan met Oliver Kurtz. Het bestuur heeft Joost Cornet bereid gevonden deze taak op zich te nemen. Joost is geen onbekende in de Venlose hockeywereld, hij heeft jarenlang in VHC Heren 1 gespeeld en is later ook trainer/coach van diverse teams bij VHC geweest. En mede daardoor Lid van Verdienste. Joost zal geassisteerd worden door Dick Bisschops. Robert Bouten en Madelon Wuts blijven de teammanagers van Heren 1.

Dames 1 zal net als afgelopen seizoen onder leiding staan van Nieke Laumans. Ook de assistent trainers Floris van de Ven en Kim Peeters blijven actief bij Dames 1. Nieke is naast trainer/coach van Dames 1 ook trainer/coach van meisjes A1 en een van onze technisch coördinatoren bij de jeugd en jongste jeugd. Helaas is Floor Vossen gestopt als teammanager van Dames 1. We zijn nog op zoek naar een nieuwe teammanager. Interesse in deze functie? Mail dan naar Nieke: [email protected].

Wil je Dames 1 of Heren 1 in actie zien tijdens de voorbereiding? Dat kan want publiek is weer toegestaan en het clubhuis is open! Een eerste mogelijkheid is vrijdag 13 augustus, 20:30, Heren 1 – Fletiomare
Vervolgens 15 augustus 12.45 uur, Dames 1 tegen Krefeld,
22 augustus 11.00 Dames 1 tegen Oranje-Rood D2 en  om 12.50 tegen Essen in een drieluik.
Voorlopig als laatste oefenwedstrijd thuis, op 29 augustus om 12.45 tegen HOD.

Kijk ook altijd in de Agenda op deze site, voor diverse activiteiten.