De resultaten van de Grote Club Actie 2023

Nieuws Zondag 25 februari | Afgelopen najaar hebben veel Jongste Jeugd leden loten verkocht in het kader van de Grote Club Actie. We willen ze daarvoor hartelijk danken. Toppers!

Zoals ieder jaar deden we als Delta Venlo ook dit keer weer mee aan de Grote Club Actie. Met de verkoop van de loten, krijgt de club weer extra inkomsten. Deze inkomsten worden altijd gekoppeld aan het specifiek doel. In het verleden was dat bijvoorbeeld het Skillsveldje. Hiervoor hebben we de benodigde euro's bij elkaar gespaard en de details worden nu besproken met de aannemer. Dit jaar wordt het veldje aangelegd voor het clubhuis.
Het doel voor de GCA 2023 was dit keer de blaashal. Hiervoor hebben onze lotenverkopers 3500 euro opgehaald! Een mooie bijdrage aan een grote investering voor de hele club. 

In totaal hebben er 87 Jongste Jeugd leden meegedaan in de GCA, waarvan er 15 meer dan 25 loten hebben verkocht. Deze verkopers hebben allemaal een GCA medaille ontvangen voor hun inspanningen. Een leuke geste van de GCA en de drijvende kracht achter deze GCA, onze vrijwilligster Suzanne Dittrich. Ook haar willen we natuurlijk hartelijk danken voor de gehele coƶrdinatie binnen de Jongste Jeugd.
Tot slot moeten we één lotenverkoopster in de spotlight zetten. Zij heeft in haar eentje 160 !! loten verkocht. Deze commerciĆ«le tijger heet Charlotte de Voogd van MO8-1. Hulde voor Charlotte!