Staf Dames1 en Heren1 HC Delta Venlo voor komend seizoen bekend

Nieuws Donderdag 18 april | Floris van de Ven en Job Baeten gaan per 1 augustus aanstaande aan de slag als de nieuwe trainer/coaches voor Heren1 voor het komende seizoen. Zij nemen de taken over van Joost Cornet die na jaren het team geleid te hebben, te kennen heeft gegeven het stokje te willen overdragen. Floris van de Ven en Job Baeten fungeren al sinds oktober 2023 als assistenten van Joost Cornet. Zij hebben beiden jarenlange ervaring als spelers in het eerste herenteam van de Venlose Hockey Club. Beiden zijn in het verleden ook trainer en coach geweest van diverse jeugdteams. Als coaches van Heren1 maken zij komend seizoen hun debuut.  
 
Het bestuur is ook heel blij te melden dat bij Dames1 Nieke Laumans als coach en Koen Beelen als assistent aan het roer blijven. Na de promotie afgelopen seizoen naar de overgangsklasse presteren de dames meer dan uitstekend. Ze hebben de afgelopen weken laten zien dat ze ook echt in de Overgangsklasse thuishoren. HC Delta Venlo heeft de ambitie de komende jaren de volgende stap naar de top van de overgangsklasse te maken.
 
Voorzitter Jeroen Bakkers: "Naast het goede nieuws dat de begeleiding bij Dames1 intact blijft is het natuurlijk fantastisch dat twee mannen van de eigen club coach worden bij Heren1. Opgeleid in Venlo en nu mogen ze alles dat destijds geleerd is overdragen aan de spelers. We gaan Joost Cornet nog uitvoerig bedanken maar vanaf deze plek is een groot dank je wel aan Joost op zijn plaats. Naast al zijn training en coaching werk voor VHC hielp hij het eerste herenteam van HC Delta Venlo enkele jaren geleden uit de brand. Hij heeft het geweldig gedaan!”.

Foto vlnr: Job Baeten, Floris van de Ven en voorzitter Jeroen Bakkers