HOCKEY IS VOOR IEDEREEN!

Nieuws Maandag 9 augustus |

Daarom gaan wij PARA-Hockey introduceren.

 

Een lichamelijke en/of verstandelijke beperking is geen enkele reden om niet te gaan hockeyen. Integendeel! Bij Delta Venlo gaan wij een nieuwe groep starten. De groep bestaat uit jongeren met een lichamelijke en/of verstandelijke beperking. Deze aangepaste vorm van hockey is gericht op kinderen en jongeren in de leeftijd van 6 tot 18, die zich door hun lichamelijke en/of verstandelijke beperking moeilijk kunnen meten met leeftijdsgenoten binnen een regulier hockeyteam. Het doel van PARA-hockey is om spelenderwijs de basisvaardigheden van hockey aan te leren tijdens de training. Het accent ligt op spelplezier, vertrouwen en eigen kunnen. Er wordt wekelijks getraind onder leiding van ervaren trainers, onder het motto ‘gewoon wat gewoon kan en speciaal wat speciaal moet’. Daarbij wordt niet uitgegaan van de beperking, maar van wat wél binnen de mogelijkheden van de spelers ligt. 

Wil je een keertje komen kijken, kom dan op zaterdag 11 of 18 september tussen 9.00 en 10.00 uur naar hockeyclub Delta Venlo. Jullie zijn van harte welkom. 

Om iedereen een indruk te kunnen geven wat PARA-hockey inhoudt wordt 2 x een proeftraining aangeboden. Deze training is geheel vrijblijvend en er zijn geen kosten aan verbonden. Wel even aanmelden via een e-mailtje naar [email protected]. De club zorgt voor hockeysticks en ballen tijdens deze proeftrainingen. 

Heb je na deze proeftrainingen interesse om lid te worden, stuur dan een e-mail met je naam/leeftijd/telefoonnummer naar [email protected] en dan nemen wij contact met je op.