Gemeenteraad Venlo kiest voor een blaashal

Nieuws Donderdag 27 juni | De Gemeenteraad van Venlo heeft woensdagavond 26 juni j.l. unaniem gestemd voor de aanschaf van een blaashal.
Ze heeft daarmee het College van Burgemeester en Wethouders de budgettaire ruimte gegeven om een blaashal aan te schaffen voor Sportpark Vrijenbroek en de breedtesport in de wintermaanden extra sportfaciliteiten te bieden.

Een amendement van PvdA (John Spijksma) en Veur Groët Venlo (Peter Bastiaens) gesteund door GroenLinks, CDA, VVD, EenLokaal en PVV zorgde ervoor dat Wethouder van Sport, Tom Verhaegh, in samenwerking met HC Delta Venlo verder kan met de verwezenlijking van meer zaalcapaciteit in Venlo. De huidige vaste sporthallen in de gemeente Venlo bieden te weinig beschikbare uren om alle hockeyers gedurende de winter zaalhockey te kunnen laten spelen.
HC Delta Venlo is zeer content met deze beslissing van de raad en gaat komende maanden volop aan de slag in samenwerking met betrokken partijen om de blaashal dit winterseizoen gereed te hebben. En daarmee honderden jonge en oudere sporters extra sportfaciliteiten te bieden.

Tijdens de eerste tropische dag in 2024, is sporten in de winter verzekerd van succes.

📷 @hockeynl