Oefenwedstrijden 4 september - (programma 4/9 rev. 7!)

Nieuws Dinsdag 31 augustus | Op zaterdag 4 september spelen alle jeugd en jongste jeugdteams een oefenwedstrijd, drieluik of vierluik. Dit organiseren we in samenwerking met RHC Concordia en HC Horst. Een aantal teams doen helaas niet mee omdat ze vanwege de vakantieperiode nog niet voldoende spelers/speelsters beschikbaar hebben. Aangezien de velden op sportpark Vrijenbroek wel beschikbaar zijn dat weekend, hebben we alles op zaterdag kunnen plannen en hoeft er niemand op zondag te spelen.

Het meest actuele wedstrijdschema is te vinden via deze link* of in de bijlage onderaan dit bericht. Let goed op de locatie: Delta Venlo speelt zowel op Vrijenbroek als op Maassenhof. Concordia maakt gebruikt van de oude velden van VHC op sportpark Herungerberg in Venlo, vanwege de wateroverlast zijn hun eigen velden voorlopig niet beschikbaar.
*Let op: dit is een 7e revisie van het eerdere schema!

Wat betreft het fluiten: bij de jongste jeugd wordt er gefloten door de coaches/ouders. Bij de jeugdteams zijn er oudere jeugdteams en seniorenteams ingedeeld. De scheidsrechterscommissie ontvangt graag de namen van degene die komen fluiten uiterlijk dinsdag 31 augustus per mail ([email protected]).
Bij de drie- en vierluiken geldt dat teams zelf bepalen hoe het fluiten wordt ingedeeld, dat mogen er twee zijn die alle wedstrijdjes fluiten, maar uiteraard ook meerdere personen.

 
Bijlage