TEAMTRUIEN EN GEBRUIK LOGO

Nieuws Maandag 1 november |

Een aantal teams hebben de afgelopen weken, maanden teamtruien laten maken. Mooie en leuke initiatieven om het teamgevoel te versterken!

Graag willen we langs deze weg de regels omtrent deze initiatieven nog eens onder de aandacht brengen.

Er is de mogelijkheid om een (bedrijfs-)logo op de officiële Adidas (wedstrijd)kleding van Hockeyclub Delta Venlo te plaatsen. De kosten van het plaatsen van het logo en de aanschaf van de kleding zijn voor rekening van de sponsor. De kleding wordt in eigendom overgedragen aan de vereniging en door haar beheerd.

Kledingsponsors die geen sponsorpakket afnemen, betalen een bedrag van EUR 200,- (excl. BTW) per jaar aan exposurekosten. Sponsoruitingen worden uitgevoerd in wit en zijn mogelijk op de achterzijde van het shirt (onder het rugnummer), maar ook op trainingspak, hoody e.d.

Het clublogo en sponsoruitingen zijn alléén toegestaan op de officiële Adidas Clublijn.

Indien er wordt gekozen om teamtruien, hoodies, of andere kleding, niet voortkomend uit de officiële Adidas collectie, via Sport 2000 Venlo, te kopen en te bedrukken, dan is het nadrukkelijk niet toegestaan het logo van Delta Venlo te gebruiken. De rechten van het gebruik van het logo liggen bij de club.

Zijn er vragen inzake sponsoring en kleding. neem graag contact op met de Sponsorcommissie via[email protected].

Voor vragen inzake gebruik van het logo op andere wijze, mail naar [email protected]