Hockeyclub Delta Venlo zoekt een Technisch Manager! (INGEVULD)

Woensdag 1 juli |
De gloednieuwe Hockeyclub Delta Venlo zoekt per direct een Technisch Manager. In deze leidinggevende functie ben je het technisch sporthart van de vereniging en verantwoordelijk voor het structureel verbeteren van het hockeyniveau en creëren van hockeyplezier voor álle leden. 

Functieomschrijving
Je richt je als Technisch Manager op het structureel verbeteren van het hockeyniveau en creëren van hockeyplezier voor álle leden bij zowel selectie- als breedteteams. Daarbij heb je in deze leidinggevende functie de opdracht om onze technische visie verder neer te zetten en invulling te geven aan het hockeytechnische beleid. Je rapporteert rechtstreeks aan het bestuur. Als Technisch Manager zorg je daarnaast voor een open en heldere communicatie binnen de vereniging met verschillende belanghebbenden. Je zorgt er mede voor dat Hockeyclub Delta Venlo uit de startblokken geholpen wordt en je bent voortdurend op zoek naar de optimale ontwikkeling en professionalisering van deze nieuwe organisatie.

Belangrijkste taken en verantwoordelijkheden
  • Je gaat aan de slag met het uitwerken van het Technisch Beleidsplan en de implementatie hiervan.
  • Je werkt nauw samen met de Technisch Coördinatoren die jou ondersteunen bij het uitvoeren van onderstaande taken en verantwoordelijkheden.
  • Je bent verantwoordelijk voor het (spelgerichte) opleidingsplan van de gehele vereniging.
  • Samen met de Technisch Coördinatoren zorg je voor heldere trainingsmethoden en kwalitatief goede en uitdagende oefenstof en didactiek inclusief een doorlopende evaluatie.
  • Als hoofdverantwoordelijke voor de organisatie zorg je voor ondersteuning en begeleiding van de trainers en coaches. Dit proces draagt actief bij aan de ontwikkeling en zorgt voor een zichtbaar teamgevoel binnen de trainersgroep.
  • Je hebt in samenspraak met de Technische Commissie een belangrijke rol in het opstellen van het nieuwe spelgerichte selectiebeleid.
Wat zoeken wij?
We zoeken een Technisch Manager die zichtbaar is, stimuleert, motiveert en aanstuurt. Je hebt minimaal HBO werk- en denkniveau en bent in het bezit van een TM3 en HT3 diploma. Je wilt meebouwen aan deze nieuwe vereniging waarin je jouw stempel kunt drukken op het hockey inhoudelijke deel van Hockeyclub Delta Venlo.  Je hebt een hockeyhart en bent een stevige persoonlijkheid met een sterke uitstraling. Ervaring binnen een grote hockeyvereniging is een pré.

Wat bieden wij?
Geen gespreid bed, maar een uitdagende baan bij de nieuwste hockeyvereniging van Nederland en de grootste sportclub van Limburg. Je ontvangt een arbeidsovereenkomst voor 36 uur per week, je salaris wordt in overleg bepaald en is afhankelijk van je ervaring en gevolgde opleidingen.

Enthousiast geworden?
Stuur dan je CV met motivatie naar Klaas Beurskens, bestuurslid Prestatiehockey binnen Hockeyclub Delta Venlo. Dan kan per e-mail via [email protected]. Heb je vragen of wil je liever eerst even telefonisch contact? Mail ons je telefoonnummer, dan bellen we je terug.