Aanpassingen trainingen en zaalhockey

Nieuws Zaterdag 27 november | Trainingen doordeweeks
Helaas gaan de komende drie weken (maandag 29-11 tot en met vrijdag 17-12) alle reguliere trainingen niet door, dit geldt ook voor alle jongste jeugdtrainingen op woensdagmiddag die van 16:00 tot 17:00 uur zijn ingepland.
 
In plaats daarvan is de club vanaf maandag 29 november iedere doordeweekse middag van 14:30 tot 17:00 uur open voor inlooptrainingen. Alle jeugdcategorieën worden minimaal een keer per week ingedeeld voor een open training. De eerste week zal er nog veldhockey worden gespeeld, vanaf maandag 6 december wordt er dan met balken buiten getraind. Hieronder staat het schema:
 
Maandag 14:45-16:45 Meisjes en jongens A&B - Trainers: Ron en Moses
Dinsdag 14:45-16:45 Meisjes en jongens C&D - Trainers: Ron en Moses
Woensdag 14:45-16:45 Alle jongste jeugd - Trainers: Ron en Moses
Donderdag 14:45-16:45 Meisjes en jongens A&B - Trainers: Ron, Koen en Moses
Vrijdag 14:45-16:45 Meisjes en jongens C&D - Trainers: Ron, Koen en Moses
 
Er wordt gestart om 14:45 uur en om 15:45 uur met degenen die dan aanwezig zijn. Je mag ook beide rondes meedoen. Aanmelden is niet nodig. We hopen op een grote opkomst, echter houd je wel aan de coronaregels, bij klachten blijf je dus thuis.
Trainers die bij bovenstaande trainingen willen helpen kunnen zich melden bij Ron.
 
Daarnaast is het mogelijk om met je team, of met twee of meer teams tegelijk, een veld te reserveren voor een training. Dit geldt ook voor de senioren. Reserveren kan bij Koen of Ron. Dit mag ook in het weekend, uiteraard gaan veldhockeywedstrijden voor en moet het wel passen met de geplande zaalhockeytrainingen en wedstrijden.
 
De laatste training van de hockeyschool op woensdagmiddag gaat komende woensdag 1 december wel door.
 
De laatste veldhockeywedstrijden
Zaterdag 4 en zondag 5 december worden de laatste veldhockeywedstrijden gespeeld. Alle wedstrijden die voor 17:00 uur eindigen gaan door. De thuiswedstrijden op 4 december die te laat beginnen gaan we proberen te verplaatsen naar een vroeger tijdstip. Teambegeleiders van die teams worden door het wedstrijdsecretariaat geïnformeerd. Bij de teams die op 5 december al in de zaal een wedstrijd moeten spelen maar ook nog een veldwedstrijd moeten inhalen, gaat het zaalhockey altijd voor.
 
De eerste zaalhockeywedstrijden en trainingen
Vanaf 4 december starten de zaaltrainingen en een dag later ook de zaalcompetitie. Doordat alles om 17:00 uur moet stoppen vervallen er een groot aantal trainingsmomenten. Tot en met 18 december (tot deze dag gelden de huidige maatregelen) hebben we geen thuiswedstrijden die hierdoor niet door kunnen gaan. Ook het grootste deel van de wedstrijden die buiten Venlo worden gespeeld kunnen  doorgaan. Over het wel of niet kunnen verplaatsen van wedstrijden die niet doorgaan worden de teambegeleiders later geïnformeerd.