Update inlooptrainingen veldhockey

Nieuws Woensdag 15 december | Update inlooptrainingen veldhockey
Helaas gaan alle reguliere trainingen tot en met vrijdag 14 januari niet door. In plaats daarvan is de club iedere doordeweekse middag van 14:30 tot 17:00 uur open voor inlooptrainingen. Alle jeugdcategorieën worden minimaal een keer per week ingedeeld voor een open training. Let op: de trainingen zijn alleen voor degenen die meedoen aan de zaalhockeyperiode (jeugd en jongste jeugd)!

Dit is het trainingsschema:
Maandag 14:45-16:45 Meisjes en jongens A&B – Hoofdtrainer Nieke
Dinsdag 14:45-16:45 Meisjes en jongens C&D - Hoofdtrainer Ron
Woensdag 14:45-16:45 E6 en E8 teams - Hoofdtrainers Ron & Nieke
Donderdag 14:45-16:45 Meisjes en jongens A&B - Hoofdtrainers Ron & Koen
Vrijdag 14:45-16:45 Meisjes en jongens C&D - Hoofdtrainers Ron & Koen

We zijn dringend op zoek naar trainers en coaches die bij bovenstaande trainingen willen helpen. Wil je helpen, meld je dan even bij Ron.

Op vrijdag 24 december wordt er niet getraind. De C&D jeugd is in plaats daarvan ook welkom op donderdag 23 december.
Van maandag 27 tot en met vrijdag 31 december zijn er GEEN trainingen buiten, op maandag 3 januari gaan we weer verder.
 
Er wordt gestart om 14:45 uur en om 15:45 uur met degenen die dan aanwezig zijn. Je mag ook beide rondes meedoen. Aanmelden is niet nodig. We hopen op een grote opkomst, echter houd je wel aan de coronaregels, bij klachten blijf je dus thuis.
 
Daarnaast is het mogelijk om met je team een veld te reserveren voor een training, dit geldt ook voor de senioren. Reserveren kan bij Koen voor doordeweekse momenten ([email protected]) of Mat bij trainingen in het weekend (via [email protected]). Uiteraard alleen mogelijk binnen de bekende tijdsgrenzen, zonder reservering geen training.