Trainingen jeugd - update 7-1-2022

Nieuws Vrijdag 7 januari | Helaas mag er voorlopig in de zaal nog niet gehockeyd worden. Wel is het toegestaan dat vanaf dinsdag 11 januari de jeugd weer tot 20:00 uur buiten mag sporten, hier gaan we dan ook gebruik van maken.

Vandaag, vrijdag 7 januari, waren de laatste inlooptrainingen. Maandag 10 januari zijn er geen trainingen. Vanaf dinsdag 11 januari gaan alle teams vanaf de E8 tot en met de A jeugd een keer per week trainen. Deze trainingen zijn alleen bedoeld voor degene die aan de zaalhockeycompetitie zouden deelnemen, er wordt echter wel getraind in de veldsamenstelling. Houd je aan het schema, om 20:00 uur moet het complex leeg zijn. Wil je als team extra trainen doordeweeks, meld je dan bij Ron of Koen.

Het schema is hier te vinden. Let op: deze trainingen worden niet in LISA ingevoerd en zijn dus niet zichtbaar in de app.
Dit schema geldt in ieder geval tot en met vrijdag 14 januari. Na de persconferentie van vrijdag 14 januari volgt er weer een update over de trainingen en zaalhockeycompetitie en trainingen in de zaal.

De trainingen van de E6 en F jeugd en de hockeyschool starten op een later moment. Informatie hierover volgt over enkele weken.

Wedstrijden spelen buiten?
Het is mogelijk om op zaterdag een veld te reserveren voor een wedstrijd. Coaches of teammanagers kunnen hiervoor mailen naar [email protected], geef bij de reservering aan welke voorkeurstijd je als team hebt. Er kan gebruik gemaakt worden van de watervelden op sportpark Vrijenbroek, ook mogen er wedstrijdjes gespeeld worden op de zaalveldjes op het zandveld.
Belangrijk: Je dient zelf voor een tegenstander te zorgen, dit mogen alleen HC Delta Venlo teams zijn. Ook dien je zelf voor scheidsrechters te zorgen.