Gevolgen maatregelen – Update 14-1-2022 - info zaalhockey (2e versie schema 17 t/m 21-1!)

Nieuws Vrijdag 14 januari | Op de persconferentie is bekend gemaakt dat we tot en met dinsdag 25 januari wel weer in de zaal mogen trainen en onderlinge wedstrijden mogen spelen binnen en buiten, echter mag er nog geen competitie worden gespeeld. Hieronder een update voor de komende periode:
 
Zaterdag 15 en zondag 16 januari
Het schema voor dit weekend is hier te vinden of in de bijlage bij dit bericht. Dit schema wordt niet ingevoerd in LISA.
 
Maandag 17-1 tot en met vrijdag 21-1
Volgende week wordt er buiten getraind, voorlopig houden we vanwege de koude nachten het schema aan met een eindtijd van 20:00 uur. Dit schema (let op: aangepaste versie van 18-1) is hier te vinden. Seniorenteams die vanaf volgende week weer buiten willen trainen kunnen zich melden bij Koen of Ron.
 
Ook zijn er deze week enkele trainingsmomenten in de Health & Racket Club. Deze trainingen worden dit weekend gepland en ook ingevoerd in LISA.
 
Zaterdag 22 en zondag 23 januari
In dit weekend willen we onderlinge wedstrijden inplannen in de beschikbare zaaltijd. Per tijdsblok plannen we dan teams in die tegen elkaar spelen.
Het schema wordt uiterlijk woensdagochtend 19 januari bekend gemaakt.
 
Ook gaan vanaf zaterdag 22 januari de E6 en F teams trainen in de Health & Racket Club. Deze planning volgt zo snel mogelijk via de lijncoördinatoren.
 
Bijlage