Update zaalhockey 19-1

Nieuws Woensdag 19 januari | Op de persconferentie van vrijdag 14 januari is bekend gemaakt dat we tot en met dinsdag 25 januari wel weer in de zaal mogen trainen en onderlinge wedstrijden mogen spelen binnen en buiten, echter mag er nog geen competitie worden gespeeld. Hieronder een update voor de komende periode:
 
Maandag 17-1 tot en met vrijdag 21-1
Deze week wordt er buiten getraind, voorlopig houden we vanwege de koude nachten het schema aan met een eindtijd van 20:00 uur. Dit schema is hier te vinden (vervallen!). Seniorenteams die weer buiten willen trainen kunnen zich melden bij Koen of Ron.
Ook zijn er deze week enkele trainingsmomenten in de Health & Racket Club, deze trainingen zijn te vinden in LISA.
 
Zaterdag 22 en zondag 23 januari
Op 22 en 23 januari worden er onderlinge wedstrijden gespeeld door onze jeugdteams. Het schema is hier te vinden (en in de bijlage bij dit bericht). De volgende afspraken gelden:
  • Eerstgenoemde team speelt in het blauwe shirt, het andere team in het witte shirt.
  • Stem onderling de speeltijd af (bijvoorbeeld 3x 20 min), dit geldt ook voor de drieluiken. Zorg dat je op tijd klaar bent.
  • Ieder team zorgt voor een scheidsrechter, deze neemt zelf een fluitje mee.
  • Het is niet toegestaan om bij de wedstrijden de kliko met trainingsmateriaal te gebruiken.
  • Uiteraard geldt ook hier dat de als eerste ingedeelde teams van de dag opbouwen en de laatste opruimen.
Vanaf zaterdag 29 januari starten de E6 en F teams trainen in de Health & Racket Club. Deze planning wordt gedeeld via de lijncoƶrdinatoren.
 
Maandag 24-1 tot en met vrijdag 28-1
(zie apart bericht d.d. 22-1)
Deze week wordt er buiten getraind. Ook zijn er enkele trainingen in de Health & Racket Club, deze worden uiterlijk aanstaande vrijdag in LISA ingevoerd.
 
Geplande competitiewedstrijden vanaf zaterdag 29 januari
De KNHB heeft de volgende mededeling gedaan:
Als het verbod op spelen van competities op 25 januari a.s. wederom wordt verlengd, dan blijft er nog een te beperkt deel van de te spelen zaalcompetitie over. Het wordt dan organisatorisch te lastig om deze nog op een goede manier te spelen. Mocht de overheid op 25 januari besluiten dat competitie spelen nog niet is toegestaan, dan worden door de KNHB zowel de zaalhockeycompetities als de midwintercompetities helaas beƫindigd en als niet uitgespeeld beschouwd. We gaan ons vervolgens met volle energie richten op de herstart van de veldcompetitie.
 
Mocht bovenstaande worden besloten, dan vervallen ook vanaf woensdag 26-1 ook alle trainingen in de zaal en zal er alleen nog buiten getraind worden. In februari gaan we dan een interne competitie buiten organiseren. Alleen de trainingen van de E6 en F blijven binnen sowieso wel doorgaan. Definitieve informatie hierover volgt dus nog.

 
Bijlage