Zaalhockey afgelast – Focus op veldhockey

Nieuws Dinsdag 25 januari | Ondanks dat er buiten de eigen verenigingen weer wedstrijden gespeeld mogen worden, is de zaalhockeycompetitie in district Zuid Nederland per direct volledig afgelast. Een toelichting vind je via deze link
 
We stoppen daarom ook met het trainen in de zaal, behalve voor de E6 en F jeugd. De trainingen die tot en met vrijdag 28-1 gepland staan in de Health & Racket Club gaan nog door, er worden echter geen nieuwe trainingen meer ingepland.
Hieronder vinden jullie de informatie over de invulling van trainingen en wedstrijden de komende weken.
 
Senioren, ABCD en E8 jeugd – Trainingen
Het huidig trainingsschema blijft nog tot en met vrijdag 28-1 gelden. Vanaf maandag 31-1 geldt er een nieuw schema dat grotendeels lijkt op het herfstschema. Iedereen is dan weer welkom, ook degenen die niet hebben deelgenomen aan het zaalhockey in de winterperiode. Alle prestatieteams trainen twee keer per week. De andere teams trainen sowieso een keer in de week en kunnen een tweede training aanvragen bij Koen of Ron, dit kan tot en met vrijdag 28-1. In het weekend van  29-30 januari wordt het nieuwe schema bekend gemaakt via de website.  
Vanaf maandag 21-2 gaan alle teams weer twee keer in de week trainen, een update van het schema volgt t.z.t.
 
Senioren, ABCD en E8 jeugd – Oefenwedstrijden
In de weekenden (29 en 30 januari, en 5 en 6 februari) is het mogelijk om voor je team oefenwedstrijden te organiseren. Een veld reserveren kan via [email protected], voor scheidsrechters dien je zelf te zorgen.
Op zaterdag 12 en 19 februari organiseren we voor alle teams die mee willen doen een interne competitie. De teambegeleiders hebben een link ontvangen waarmee ze zich hiervoor kunnen inschrijven.
 
E6 en F jeugd en hockeyschool.
De trainingen in de zaal (Health & Racket Club) voor de E6 en F jeugd starten zaterdag 29-1 en zijn gepland tot en met 20 februari. Vanaf 21 februari gaan de E6 en F jeugd weer op het veld trainen. De Hockeyschool start in de week na de carnavalsvakantie.
 
Contributie
Alle deelnemers aan de zaalhockeyactiviteiten (trainingen en wedstrijden) ontvangen deze week informatie over de contributie.