Beperkte bereikbaarheid sportpark op 23 en 24 april!

Nieuws Donderdag 21 april |
Op zaterdag 23 en zondag 24 april 2022 organiseert Scopias Atletiek rondom Sportpark Vrijenbroek de Berden Voorjaarsloop. Vooral op zondag heeft dit impact op de bereikbaarheid van onze club. We verzoeken uitspelende teams om zondag op een alternatieve locatie te verzamelen. Daarnaast dienen álle bezoekers van het sportpark rekening te houden met extra reistijd.

Zondag 24 april tot 12.00 uur
Op zondag is het gehele paarse gebied uit onderstaand kaartje tot ca. 12.00 uur niet bereikbaar. Per fiets kun je het sportpark tot 12.00 uur via de gebruikelijke routes bereiken. Het parkeren van auto’s kan op de parkeerplaats van de Fontys Hogeschool. Via een looproute is het vanuit daar mogelijk om HC Delta Venlo te bereiken.Zondag 24 april van 12.00 - 16.00 uur
In de periode tussen 12.00 - 16.00 uur is het paarse gebied uit onderstaand kaartje niet bereikbaar. Het sportpark in daardoor in zijn geheel niet per fiets of auto te bereiken. We verzoeken álle bezoekers via de Tegelseweg, Wylreweg en/of het parkeerterrein van de Fontys Hogeschool naar HC Delta Venlo te komen. Via een aparte looproute kun je vervolgens het sportpark bereiken.