Train(st)ers voor Hockey Uniek gezocht!

Nieuws Dinsdag 3 mei |

Een lichamelijke en/of verstandelijke beperking is geen enkele reden om niet te gaan hockeyen. Integendeel! Bij HC Delta Venlo kun je aangepast hockeyen.

Hockey Uniek richt zich voornamelijk op kinderen en jongeren in de leeftijd van 6 tot 18 jaar die een verstandelijke of lichamelijke beperking hebben

Het doel van Hockey Uniek is om spelenderwijs de basisvaardigheden van hockey aan te leren tijdens de training. Het accent ligt op spelplezier, vertrouwen en eigen kunnen. Er wordt wekelijks op zaterdagochtend van 9.00-10.00 uur getraind onder het motto "gewoon wat gewoon kan en speciaal wat speciaal moet”. Daarbij wordt niet uitgegaan van de beperking, maar van wat wél binnen de mogelijkheden van de spelers ligt.

Wij zoeken nog enkele enthousiaste train(st)ers die het leuk vinden om deze kinderen en jongeren mee te helpen met de training. Momenteel trainen ze nog mee met de hockeyschool en is het fijn dat zij extra begeleid worden. Zodra de groep groot genoeg is, starten we een eigen training op.

Mocht je interesse hebben om ons te komen versterken, meld je dan via [email protected] aan. 

We zien je graag op zaterdagochtend !


Werkgroep Hockey Uniek HC Delta Venlo