Inleveren materialen teams en keepers einde seizoen

Nieuws Donderdag 16 juni |

Beste coaches, aanvoerders, teammanagers en vaste keepers,

Eindelijk hebben we kunnen genieten van een veldseizoen zonder Corona. Het einde van het seizoen wordt gevolgd door selectietrainingen en begin juli alweer trainingen en mogelijk oefenwedstrijden in de nieuwe samenstelling. De materiaalcommissie staat de volgende dagen voor jullie klaar:  

Controle materialen vaste keepers (avond uitsluitend voor vaste keepers!): Dinsdag 21 juni van 19.30 tot 21.00 uur.

Inleveren keeperstassen teams zonder vaste keeper en inleveren ballentassen mét rode Delta Venlo aanvoerdersband: Donderdag 23 juni én dinsdag 28 juni van 19.30 tot 21.30 uur.

Het uitreiken van ballentassen en keeperstassen (voor teams zonder vaste keeper) voor het nieuwe seizoen vindt plaats op dinsdag 5 juli en donderdag 7 juli telkens van 19.30 tot 21.00 uur.

Locatie voor het retourneren en afhalen is de materiaalruimte van de Materiaalcommissie. Materialen dienen persoonlijk te worden ingeleverd. Als je zelf niet in de gelegenheid bent, laat dan iemand anders van het team komen.

Met jullie medewerking kunnen wij ervoor zorgen dat alle teams voorafgaand aan de voorbereidingswedstrijden over de materialen voor het nieuwe seizoen beschikken.

Met sportieve groet,
Materiaalcommissie

E-mail[email protected]