ZOMERVAKANTIE! Planning vanaf augustus

Nieuws Dinsdag 12 juli | Zomervakantie – Planning vanaf augustus
Deze week (11 t/m 15 juli) vinden de laatste trainingen voor de jeugd en jongste jeugd plaats in de nieuwe teamsamenstelling. Vanaf maandag 18 juli is het zomervakantie bij HC Delta Venlo. Hieronder willen we jullie informeren over een aantal belangrijke zaken voor de opstart van hockeyseizoen 2022-2023.
 
Trainingen
De trainingen starten weer vanaf maandag 5 september. Het trainingsschema zal uiterlijk 29 juli bekend worden gemaakt via de website. De prestatieve teams starten eerder, communicatie hierover loopt via de trainer/coach.
 
Oefenwedstrijden
Op zaterdag 10 september worden voor alle jongste jeugd en jeugdteams oefenwedstrijden georganiseerd in samenwerking met Horst, Peel & Maas en Concordia. Het schema hiervan wordt in de loop van augustus gepubliceerd op de website. Dit geldt niet voor JA1, JB1, MA1 en MB1 aangezien deze teams al competitie spelen op 3 en 10 september.
 
Teams die buiten de centraal georganiseerde oefenwedstrijden een of meerdere oefenwedstrijden willen spelen, regelen dit zelf. Een veld reserveren kan via [email protected], teams dienen zelf voor scheidsrechters te zorgen.
 
Competitie
De jeugdcompetitie begint weer op zaterdag 17 september, alleen JA1, JB1, MA1 en MB1 starten twee weken eerder. De complete speeldagenkalender is hier te vinden én in de bijlage bij dit bericht. De seniorencompetitie start weer op zondag 11 september, ook hiervan is een speeldagenkalender beschikbaar via deze link.
 
De KNHB publiceert uiterlijk drie weken voor de start van de competitie het wedstrijdschema via de bekende kanalen.
 
Teamnamen
Komend seizoen wijzigen de teamnamen. Na 18 juli voeren we deze wijziging ook door in onze eigen administratie. Meer informatie hierover is hier te vinden.
 
Trainers en coaches gezocht
Voor een groot aantal teams hebben zich al trainers en/of coaches gemeld. Dank hiervoor. Al deze mensen zijn aan teams gekoppeld, dit is terug te vinden in Lisa en in de app van HC Delta Venlo.
 
Voor een aantal teams zijn we nog op zoek naar coaches en/of trainers.
Wil je een jeugdteam coachen? Mail dan naar [email protected]
Wil je een jongste jeugdteam coachen? Mail dan naar [email protected]
Wil je training geven? Mail dan naar Koen Verstraelen ([email protected])
 
Wij wensen je een fijne zomervakantie en tot in het nieuwe hockeyseizoen!
HC Delta Venlo
 
Bijlage