Trainingsschema beschikbaar (voor zover nu bekend)

Nieuws Vrijdag 29 juli | Het trainingsschema staat online! De puzzel begint vorm te krijgen en een aantal stukjes liggen zo goed als vast. Het trainingsschema voor zover we dat nu kunnen invullen, is zichtbaar op de site onder Hockey/Trainingsschema en in je HC Delta Venlo app.

Trainers gezocht
We zijn nog zeer dringend op zoek naar trainers! Voor teams, dagen en tijden zie de open plekken zonder trainer in het trainingsschema. Mocht er een team, tijd/dag jou goed uitkomen dan graag contact opnemen met Ron van Weerdt of Koen Verstraelen.

Mocht je meerdere trainingen willen geven dan bekijken we de mogelijkheden om je maximaal in te zetten (kijkend naar beschikbaarheid en ervaring). Dit betekent dat er nog wijzigingen kunnen plaatsvinden in het schema. Uiteraard in overleg met de betrokkenen. Doel is dat ieder (jongste-) jeugdteam een trainer heeft.

Veld 5 (Vrijenbroek)
Aangezien we enige vertraging hebben opgelopen met veld 5, wijken we ook nog uit naar de velden (veld 6 en 7) in Blerick (Maassenhof). Het is de verwachting dat veld 5 op Vrijenbroek na de herfstvakantie klaar is. Maassenhof blijven we als uitvalsbasis gebruiken totdat de veldcapaciteit op Vrijenbroek voldoende is.

Start trainingen
De trainingen starten weer vanaf maandag 5 september. De prestatieve teams starten eerder, communicatie hierover loopt via de trainer/coach.

Vanaf 15 augustus zijn we weer bereikbaar om mails/apps te beantwoorden.

Rest ons jullie allen nog een fijne vakantie toe te wensen!

Groet,
Koen Verstraelen, [email protected]
Ron van Weerdt, [email protected]