Heren 1 gestart met de voorbereiding op het nieuwe seizoen

Nieuws Maandag 15 augustus |

Op dinsdag 9 augustus is Heren 1 gestart met de voorbereiding op het nieuwe seizoen. Afgelopen zondag hebben ze al de eerste oefenwedstrijd gespeeld. Ook dit seizoen komt het team, na een vijfde plek vorig seizoen, weer uit in de Eerste Klasse. Daarnaast zal er ook weer gestreden worden om de Silver Cup.

Aan het einde van het vorig seizoen hebben drie spelers afscheid genomen. Vanuit Concordia is Bono Toatubun overgekomen, de overige plekken worden ingevuld vanuit de eigen jeugd. Daarnaast zal Peter Baars de keeperspositie de eerste seizoenshelft invullen aangezien Tijn Pieterse tot het einde van 2022 in Canada is voor stage.

Dick Bisschops en Thijs Pubben hebben helaas een stap terug gedaan als assistent trainers van Heren 1. We willen Thijs en Dick heel erg bedanken voor hun inzet en betrokkenheid bij Heren 1! Daarnaast willen we ook Madelon Wuts bedanken. Zij heeft afgelopen seizoenen de rol van teammanager ingevuld samen met Robert Bouten.

Joost Cornet, trainer/coach, en Robert Bouten, teammanager, zullen komend seizoen beschikbaar zijn voor Heren 1. Joost gaat samenwerken met een nieuw gezicht binnen Delta Venlo: Lorenzo Westreenen. Lorenzo en Joost gaan samen de trainingen en de coaching verzorgen. Hieronder stelt Lorenzo zichzelf voor:

Hoi allemaal,

Mijn naam is Lorenzo Westreenen en ik ben 36 jaar. Ik ben zelf speler geweest bij HOD en woon in Valkenswaard. Als trainer ben ik o.a. actief geweest bij HOD en Geldrop. Daar heb ik diverse jeugd en senioren teams getraind. 

Op het moment ben ik ook KNHB district trainer Zuid-Oost U14. Daar begeleid ik de jongens en assisteer ik bij de meiden. 

Naast training geven geef ik ook les op de Rooi Pannen in Eindhoven. Daar werk ik als docent op de opleiding MBO Marketing en Evenementen. 

Sinds 1 augustus mag ik Heren 1 begeleiden. Het is voor mij een eer om een vaandelteam te mogen doen bij de grootse club van Limburg. Naast presteren en leren vind ik doorstroom van jeugd belangrijk. Ik hoop de komende jaren jeugdspelers in te passen en met het huidige Heren 1 mooie prestaties te leveren!

Vanaf 11 september begint de competitie weer. Tot dan!

Heren 1 speelt een aantal oefenwedstrijden thuis. Hieronder een overzicht:

 

  • Zondag 21 augustus, vanaf 12:00 uur: Daadkracht Cup op ons eigen complex
  • Donderdag 1 september, 20:30 HOD Heren 1

 

Publiek is van harte welkom bij deze oefenwedstrijden!

De competitie start weer op zondag 11 september met een uitwedstrijd tegen Goirle. Op zondag 18 september wordt de eerste thuiswedstrijd gespeeld tegen Helmond Heren 1.

Volg Heren 1 ook via Instagram: https://www.instagram.com/deltavenloh1/