Ook dames 1 gestart met de voorbereiding op het nieuwe seizoen

Nieuws Dinsdag 16 augustus |

Op zondag 7 augustus is Dames 1 gestart met de voorbereiding op het nieuwe seizoen. Na een enerverend seizoen waarin ze derde werden in de competitie en de finale van de Silver Cup na shoot-outs helaas werd verloren, hebben de dames weer veel zin in het nieuwe hockeyseizoen waarin ze weer uitkomen in de 1ste klasse. En ook mogen meedoen met de Gold Cup!

De samenstelling van het team is voor een groot deel ongewijzigd. Lieke Bax heeft helaas besloten te stoppen met hockeyen. Vanuit meisjes A1 proberen er een aantal meiden een plek te bemachtigen in de selectie. Het team staat komend seizoen weer onder leiding van trainer/coach Nieke Laumans, die onlangs geslaagd is voor de HT4 cursus. Petra Denessen is ook dit seizoen de teammanager en Kim Peters de assistent- en fysieke trainer. 

Floris van de Ven heeft helaas besloten te stoppen als assistent. We willen Floris hartelijk danken voor zijn inzet voor Dames 1. Zijn plek wordt overgenomen door Koen Beelen (foto). Hieronder stelt Koen zichzelf voor: 

Ik ben blij komend seizoen betrokken te zijn bij het ambitieuze Delta Venlo Dames 1. Op de dinsdag zal ik training geven en regelmatig op de maandag de specialisme trainingen. Ik heb veel ervaring met trainen en coaching van tophockey teams, zowel dames als heren. Daarnaast district- en Nederlandse jeugdteams getraind en gecoached. Prestatie gaat voor mij om ambitie, inzet en plezier. En je traint zoals je speelt!  ­č嬠

Ik kijk er naar uit Delta Venlo te leren kennen.  

Tot snel langs de lijn! 

Koen

 

Dames 1 speelt een aantal oefenwedstrijden thuis. Hieronder een overzicht:

-Donderdag 18 augustus, 20:15 uur: M├Ânchengladbach Dames 1

-Zondag 21 augustus, vanaf 12:00 uur: Daadkracht Cup op ons eigen complex

-Zondag 28 augustus, 12.45 uur: HC Eindhoven Dames 1

Publiek is van harte welkom bij deze oefenwedstrijden!

De competitie start weer op zondag 11 september met een uitwedstrijd tegen Geldrop. Op zondag 18 september wordt de eerste thuiswedstrijd gespeeld tegen Etten Leur dames 1.

Dames 1 volgen via Instagram: https://www.instagram.com/deltavenlodames1/