Een seizoensopening met een afscheid

Nieuws Vrijdag 9 september | Dat was de avond van de Business Club.

Het was de eerste bijeenkomst, de seizoensafstrap van seizoen 22/23 voor sponsoren van HC Delta Venlo, die plaats vond in het clubhuis op Sportpark Vrijenbroek. Maar ook tevens de laatste keer, aangezien over enkele weken de aannemer gaat beginnen aan het nieuwe clubhuis.
Maar voor het zover is werd nog eerst genoten van een BBQ nadat Jeroen Bakkers de dames en heren sponsoren welkom had geheten.

Tevens maakte Marcel Wielaard als één van de stuwende krachten achter de organisatie van de Delta Venlo Dinner Party, gebruik van de gelegenheid om de veiling onder de aandacht te brengen. De veiling, die als doel heeft, extra geld op te halen voor het nieuwe clubhuis, heeft namelijk een aantal zeer mooie kavels in de aanbieding. Hier hebben ook verschillende sponsoren diensten of producten aangeboden.
Enkele van de aanwezigen werden hierdoor getriggerd om 24 september naar het feest bij Van der Valk Hotel Venlo te komen.

Dank voor de organisatie van deze businessavond aan Maaike Thissen-Heuvelings en Juulke Schobbers en dank aan de andere leden van de Sponsorcommissie ( Suzanne Bisschops-Pasmans Ruben Linssen Bas van Soest Bram Janssen Niels Mulders en Joop Allers ) voor al hun uren vrijwilligerswerk om de business aan de hockeysport in Venlo te koppelen.