Whoow! Wat een eindresultaat

Nieuws Zondag 25 september | De HC Delta Venlo Dinner Party heeft een bedrag van 50.000 euro opgeleverd. Een resultaat dat niemand vooraf voor mogelijk had gehouden.
In de aanloop naar het nieuwe clubhuis, zijn de senioren teams gevraagd een bijdrage te leveren in de vorm van een teamchallenge. Eerder dit jaar kwamen o.a. wijn, asperges en slippers voorbij. Grote en kleine bedragen die allemaal worden ingezet voor de inrichting van het nieuwe clubhuis.

Afgelopen zaterdag werd in Van der Valk Hotel Venlo de teamchallenge van Veteranen A (Heren 30-1) georganiseerd. Maanden aan voorbereiding ging hieraan vooraf, o.a. om de kavels te organiseren. Met hulp van veel sponsoren werden er meer dan 30 kavels aangeboden, uiteenlopend van een jaar lang gratis auto wassen, kunst, diners, overnachtingen als ook een gesigneerd shirt van de dames van het Nederlands Elftal.
De 200 aanwezige gasten kregen allereerst een borrel aangeboden en konden langzamerhand opwarmen, onder begeleiding van een jazz combo. Het diner en de veiling werden in een geweldige ambiance aangeboden onder leiding van presentatieduo Ruud Stikkelbroeck & Robert Bouten en veilingmeester Frank Beniers
Zij zorgden dat de zaal naar een hoogtepunt werd gebracht en volop de handen werden opgestoken voor de gepresenteerde kavels.
Nadat het totaalbedrag bekend werd gemaakt, volgde een avond met live muziek en DJ Job Willemsen die tot de late uurtjes doorging.

We bedanken de vele betrokkenen van dit event en met name de heren
Marcel Wielaard Luc van Haren Dries Stroeken Adriaan Ottenheym, Bart Verstappen en Joop Allers.

Op naar de volgende teamchallenge, het Heren Zes Oktoberfest. Dat overigens al is uitverkocht. Weer een succes.