Ontwikkeling technisch beleidsplan

Nieuws Donderdag 13 oktober |

Naast alle organisatorische ontwikkelingen en de ontwikkeling van het sportpark, wordt er achter de schermen ook aandacht besteed aan de structuur van de manier waarop we spelen en trainen. Moses Kagochi is hier al een tijdje mee bezig en de prestatieve trainers en coaches hebben inmiddels ook al een workshop hierover gevolgd. Voor degenen die Moses niet kennen, stelt hij zichzelf hieronder voor.

Voor iedereen die het interessant vinden, houdt Moses op woensdag 26 oktober van 20:00 uur tot uiterlijk 21:30 uur een onlinepresentatie (via Teams) over de stappen die tot nu toe gezet zijn en de plannen voor de komende tijd. De presentatie is toegankelijk voor spelers, trainers en coaches, maar zeker ook voor ouders! Aanmelden kan via deze link

Je ontvangt dan op woensdag 26 oktober de link naar de online omgeving waar de presentatie via te volgen is. Let op: de presentatie wordt gegeven in het Engels.


Moses Kagochi

"In mijn actieve loopbaan als hockeyer heb ik in het Keniaanse team gespeeld. Daarna ben ik verder gegaan als trainer en heb ik een groot aantal trainersopleidingen gevolgd vanuit de International Hockey Federation (IHF). Zo ben ik High Performance Coach, (FIH) Level 4 Coach, Hockey Developer en International Hockey Federation Coaches Educator. Ik heb het voorrecht gehad om de nationale teams van Kenia, zowel mannen als vrouwen te coachen van 2012 tot 2022. Daarnaast heb ik ook ervaring opgedaan als trainer/coach bij een aantal andere landen.

Ik ben gepassioneerd door op kennis gebaseerde coaching en educatie, maar ook erg enthousiast in het ontwikkelen van geweldige structuren voor duurzame groei. 

Voordat ik fulltime in het hockey ging werken was ik Sales en Manager bij een aantal bedrijven."