Even voorstellen, een nieuwe sponsor

Nieuws Maandag 17 oktober |

MB Personeel en Verzuim is een nieuwe sponsor van onze hockeyclub. Zij hebben gisteren, tijdens H1 tegen HOD langs de lijn, hun samenwerking bekrachtigd.

Op de foto v.l.n.r. Patrick Smets (Sponsorcommissie / BC)  Nike Burhenne en Liesbeth Mulder van MB Personeel en Verzuim, Jeroen Bakkers (voorzitter HC Delta Venlo).

---

MB stelt zich voor:

Nike en Liesbeth al ruim een halve eeuw zussen en inmiddels alweer 17 jaar zakenpartners van MB Personeel en Verzuim, gevestigd in Venlo.

Verzuimbegeleiding en Personeelsadvies onlosmakelijk met elkaar verbonden.

We zullen het maar meteen verklappen, wij werken anders. Wij doen aan actief verzuim- en personeelsmanagement.

Wij denken niet alleen mee, we handelen er ook naar – proactief. Dat werkt niet alleen voor ons veel prettiger, maar vooral ook voor u en uw medewerkers. Als slagvaardige organisatie kunnen we onze klanten persoonlijke aandacht geven en maatwerk bieden. U en uw medewerkers zijn bij ons geen anoniem dossiernummer. We meten met de menselijke maat.

Verzuimbegeleiding

MB kijkt verder dan het verzuim. Wij kijken ook naar de oorzaak van het verzuim. Op deze manier pakken we de zaken structureel aan vanaf de basis. Door vroeg in het verzuim actie te ondernemen, wordt er geen tijd verloren en wordt geld bespaard. Maar ook is uw medewerker veel beter af.

Personeelsadvies

Uw medewerkers zijn (voor een belangrijk deel) verantwoordelijk voor uw succes. Zonder goed personeel wordt het wel heel lastig om succesvol te ondernemen. Een adequaat personeelsbeleid helpt u om medewerkers aan u te binden en nieuwe talenten in de toekomst te werven. Dat is voor nu belangrijk, maar wordt met de vergrijzing in onze samenleving in de nabije toekomst nog veel belangrijker.

Wij ondersteunen u, en/of uw afdeling personeelszaken, bij het opzetten en uitvoeren van een professioneel personeelsbeleid. Wij werken met u samen en ontzorgen u.

Net zoals HC Delta Venlo het verschil maakt op sportief gebied, willen wij graag het verschil voor u maken!

Wij kijken uit naar een kennismaking op de club, of bij een sponsorbijeenkomst en wie niet kan wachten kan ons natuurlijk altijd bellen of mailen.

www.mbpersoneelenverzuim.nl