Camp for Champs!

Zaterdag 19 september |
In de herfstvakantie (19 tot en met 23 oktober) organiseren we voor de hoogste C & D teams van Delta Venlo het "Camp for Champs". Tijdens dit dagkamp wordt er vijf dagen getraind op de velden van Delta Venlo. Iedere dag beginnen we om 9:30 uur met trainen, de eerste 4 dagen duurt het programma tot 15:30 uur, de vrijdag tot 14:00 uur. De trainingen staan onder leiding van o.a. Oliver Kurtz (trainer/coach Delta Venlo H1 en JC1), Luca Peeters (speler Delta Venlo H1), Vivienne Peeters (speelster Oranje Rood dames 1) en Thomas Langerak (trainer/coach Delta Venlo JD1 en speler Delta Venlo H2).

De verschillende aspecten van het hockeyspel komen aan bod: technisch, tactisch op individueel niveau en teamniveau en fysiek. Iedere dag wordt er voor een lunch en voldoende drinken gezorgd.

Inschrijving is in eerste instantie open voor meisjes C1 t/m 3, jongens C1 en C2, meisjes D1 t/m D3 en jongens D1 en D2. Er is een beperkt aantal plaatsen, vol=vol. De eigen bijdrage bedraagt 100 euro per persoon. Inschrijven kan tot en met zondag 11 oktober.