Geen publiek, clubhuis gesloten en geen besprekingen of bijeenkomsten bij HC Delta Venlo

Nieuws Maandag 28 september |
Vanavond zijn er door de overheid nieuwe maatregelen afgekondigd tegen de verspreiding van het Coronavirus. De maatregelen die gelden vanaf dinsdag 29 september om 18.00 uur, zijn van toepassing op ALLE hockeyers, hockeyverenigingen, publiek en vrijwilligers.

Voor Hockeyclub Delta Venlo betekent dit in het kort:
  • Hockeyen is nog gewoon mogelijk.
  • De clubhuizen op Sportpark Vrijenbroek en Sportpark Maassenhof blijven ten minste 3 weken gesloten. Ook vergaderen, video-analyse of andere bijeenkomsten zijn niet toegestaan.
  • Publiek (ook ouders) is op geen enkele locatie toegestaan.

De sportbonden, waaronder de KNHB, en NOC*NSF werken nu hard aan handvatten voor de sportsector om verenigingen te helpen de maatregelen na te kunnen leven per dinsdag 29 september. Wij verwachten donderdag 1 oktober via een update van het Coronaprotocol meer informatie te geven over de impact van de nieuwe maatregelen binnen onze vereniging.

Via deze weg roepen we iedereen nogmaals op om je goed aan alle maatregelen te houden. Was je handen regelmatig, schud geen handen en houd afstand. Werk ook mee aan alle andere maatregelen bij andere verenigingen. Alleen op die manier kunnen we in elk geval met elkaar blijven hockeyen, al is dat dan voorlopig zonder publiek.

Met sportieve groet,

Bestuur HC Delta Venlo