Winterprogramma jeugd & jongste jeugd

Zaterdag 12 december | Het tweede deel van de interne competitie is afgelopen en de kerstvakantie staat voor de deur, tijd voor een update! Hieronder vinden jullie alle informatie over de hockeyactiviteiten in de winter, voor zover tot nu toe bekend.

Kerstvakantie
Voor de jongste jeugd begint de kerstvakantie vanaf zaterdag 12 december. De jeugd traint een weekje langer door, tot zaterdag 19 december. Tot en met zondag 3 januari 2021 zijn er geen trainingen, wedstrijden en andere activiteiten bij HC Delta Venlo. Wij wensen jullie, ondanks alle beperkingen, fijne feestdagen toe!

Let op: De trainingen van de Funkey en Hockeyschool gaan pas na de carnavalsvakantie weer verder! Alle teams vanaf de F-jes tot en met de A starten dus weer vanaf maandag 4 januari.
 
Gebruik veld 4 voor trainingen
Helaas heeft het aanbrengen van de verlichting bij veld 4 weer vertraging opgelopen. In december kunnen we het veld daarom niet gebruiken voor trainingen in de avonduren maar alleen overdag voor de wedstrijden vanwege het ontbreken van verlichting. Het huidige trainingsschema blijft dus tot en met 18 december geldig.

Trainingsschema winterperiode
Het winterschema gaat in vanaf maandag 4 januari 2021 en geldt tot en met vrijdag 12 februari 2021. Het schema staat op deze website onder trainingsschema winterperiode.
Het huidige schema is hierbij zoveel mogelijk aangehouden. De teams die een keer per week gaan trainen, trainen op een van de huidige trainingsdagen. De jongste jeugdteams trainen allemaal alleen op woensdag.

Aangezien er meer ruimte is op sportpark Vrijenbroek, omdat er minder trainingen zijn en er een extra veld beschikbaar is, zijn er een aantal trainingen van Maassenhof naar Vrijenbroek verplaatst.

De trainingen van Funkey en de Hockeyschool gaan na de carnavalsvakantie weer verder, dit geldt ook voor de keeperstrainingen. De trainingen van de senioren worden nog geïnventariseerd en dit zal later toegevoegd worden.

Afgelasten van trainingen en wedstrijden
Mochten trainingen of wedstrijden niet door kunnen gaan vanwege de weersomstandigheden proberen we dit zo snel mogelijk te communiceren via de website, onze social media kanalen en per mail. Als trainingen niet door gaan proberen we dit voor 14:00 uur die middag te laten weten. Bij de wedstrijden proberen we dit op vrijdagavond voor 20:00 uur te doen, echter kan het natuurlijk altijd voorkomen dat we worden overvallen door een onverwachte sneeuwbui waardoor we toch last minute moeten afgelasten. Graag hier rekening mee houden, zeker nu we de hele winter buiten door hockeyen.
 
Wedstrijden in januari en winterclinics
De interne competitie loopt nu nog door tot en met zaterdag 12 december. Mocht er in januari nog geen competitie gespeeld mogen worden, organiseren we ook op de zaterdagen in januari een interne competitie voor alle jeugdteams. Dit programma maken we uiterlijk dinsdag 5 januari bekend.
 
Daarnaast organiseren we voor alle teams C-, D- en jongste jeugd teams een clinic. Het programma hiervan is als volgt:
 
Zondag 13 december, 10:30-12:00, clinic voor MD1, MD2, MD3, JD1, gegeven door DAMES 1, Locatie Vrijenbroek
 
Zaterdag 9 januari, 10:00-11:30, clinic voor jongste jeugd E6 & F,  gegeven door B-prestatief, locatie Maassenhof
Zaterdag 9 januari, 12:00-13:30, clinic voor jongste jeugd E8,  gegeven door B-prestatief, locatie Maassenhof
Zaterdag 9 januari, 10:00-11:30, clinic voor MD4, MD5, MD6, MD7, MD8, MD9, JD2, gegeven door A-prestatief, locatie Vrijenbroek
Zaterdag 9 januari, 12:00-13:30, clinic voor MC4, MC5, MC6, MC7, MC8, MC9, JC3, JC4, gegeven door A-prestatief, locatie Vrijenbroek
De recreatieve A&B teams spelen zaterdag 9 januari onderlinge wedstrijden, planning hiervan volgt.
 
Zondag 10 januari, 11:30-13:30, clinic voor MC1, MC2, MC3, JC1, JC2, gegeven door HEREN 1, locatie Vrijenbroek
 
We verzoeken coaches en teammanagers alvast te inventariseren hoeveel spelers/speelsters van het team willen deelnemen aan de clinic.

Meer informatie volgt via de coaches/trainers/teammanagers.
 
Afmeldingen voor de winterperiode
Een aantal jongste jeugd- en jeugdleden hebben zich afgemeld voor de winterperiode. Dit betekent dat zij niet zullen deelnemen aan de hockeyactiviteiten vanaf maandag 30 november tot en met vrijdag 12 februari. De trainers en coaches van de teams waarin afmeldingen voorkomen ontvangen de namen van de jeugdleden die zich hebben afgemeld deze week. Degenen die zich hebben afgemeld zijn wel welkom bij de bovenstaande winterclinics.
Aan alle jongste jeugd- en jeugdleden, die niet zijn afgemeld voor het winterprogramma, zullen de eerder gecommuniceerde extra bijdragen in rekening worden gebracht.
 
Met sportieve groet,
Colette Zinken-Hendriks – bestuurslid jongste jeugd ([email protected])
Joris Verhoeckx – bestuurslid jeugd ([email protected])
Klaas Beurskens – bestuurslid prestatiehockey ([email protected])