Winterprogramma – Update 22-12

Dinsdag 22 december |
Kerstvakantie
Tot en met zondag 3 januari 2021 zijn er geen trainingen, wedstrijden en andere activiteiten bij HC Delta Venlo. Wij wensen jullie, ondanks alle beperkingen, fijne feestdagen toe!

Coronamaatregelen
Naar aanleiding van de persconferentie van afgelopen maandag 14 december hebben we overleg gehad over de hockeyactiviteiten die we graag voor jullie teams willen en kunnen organiseren. Ondanks alle maatregelen vinden we het belangrijk dat de jeugd kan blijven hockeyen, uiteraard binnen de geldende afspraken. We hebben daarom het volgende besloten:

Trainingen
De trainingen voor de jeugd en jongste jeugd gaan door, behalve in de kerstvakantie. Voor deze periode geldt een nieuw trainingsschema. Dit winterschema gaat in vanaf maandag 4 januari 2021 en geldt tot en met vrijdag 12 februari 2021. Het schema staat op deze website onder trainingsschema winterperiode.

Let op: De trainingen van de Funkey en Hockeyschool gaan pas na de carnavalsvakantie weer verder! Alle teams vanaf de F-jes tot en met de A starten dus weer vanaf maandag 4 januari.

Vervolg interne competitie
Op 9 en 16 januari organiseren we twee rondes interne competitie voor alle jeugdteams, E6 en E8 teams. Hiervoor gelden, naast alle corona-maatregelen, de volgende afspraken:

  • Verzamel niet te vroeg, maximaal een half uur voor aanvang, en zorg er voor dat je team direct na afloop van de wedstrijd het sportterrein verlaat.
  • Maximaal 2 begeleiders per team (exclusief scheidsrechters/spelleiders). Toeschouwers zijn niet toegestaan.
  • Ieder team regelt zelf een scheidsrechters/spelleider.
  • Het programma voor de jeugd is hier te vinden.
  • Voor de jongste jeugd geldt: Dit programma wordt later bekend gemaakt. Op 9 en 16 januari speelt de E6 van 10:00 tot 11:00 en de E8 is van 11:15 tot 12:15 uur aan de beurt, beide op sportpark Maassenhof.

Afgelasten van trainingen en wedstrijden
Mochten trainingen of wedstrijden niet door kunnen gaan vanwege de weersomstandigheden proberen we dit zo snel mogelijk te communiceren via de website, onze social media kanalen en per mail. Als trainingen niet door gaan proberen we dit voor 14:00 uur die middag te laten weten. Bij de wedstrijden proberen we dit op vrijdagavond voor 20:00 uur te doen, echter kan het natuurlijk altijd voorkomen dat we worden overvallen door een onverwachte sneeuwbui waardoor we toch last minute moeten afgelasten. Graag hier rekening mee houden, zeker nu we de hele winter buiten door hockeyen.
 
Winterclinics
Daarnaast organiseren we voor alle teams C-, D- en jongste jeugd teams een clinic. Let op: De data zijn aangepast, de clinics zijn verplaatst vanwege de coronamaatregelen, onderstaande data zijn de nieuwe voorlopige data.

Het programma hiervan is als volgt:
 
Zaterdag 23 januari, 10:00-11:30, clinic voor jongste jeugd E6 & F,  gegeven door B-prestatief, locatie Maassenhof
Zaterdag 23 januari, 12:00-13:30, clinic voor jongste jeugd E8,  gegeven door B-prestatief, locatie Maassenhof
Zaterdag 23 januari, 10:00-11:30, clinic voor MD4, MD5, MD6, MD7, MD8, MD9, JD2, gegeven door A-prestatief, locatie Vrijenbroek
Zaterdag 23 januari, 12:00-13:30, clinic voor MC4, MC5, MC6, MC7, MC8, MC9, JC3, JC4, gegeven door A-prestatief, locatie Vrijenbroek
 
Zondag 24 januari, 11:30-13:30, clinic voor MC1, MC2, MC3, JC1, JC2, gegeven door HEREN 1, locatie Vrijenbroek

Meer informatie volgt via de coaches/trainers/teammanagers.
 
Afmeldingen voor de winterperiode
Een aantal jongste jeugd- en jeugdleden hebben zich afgemeld voor de winterperiode. Dit betekent dat zij niet zullen deelnemen aan de hockeyactiviteiten vanaf maandag 30 november tot en met vrijdag 12 februari. De trainers en coaches van de teams waarin afmeldingen voorkomen ontvangen de namen van de jeugdleden die zich hebben afgemeld deze week. Degenen die zich hebben afgemeld zijn wel welkom bij de bovenstaande winterclinics.
Aan alle jongste jeugd- en jeugdleden, die niet zijn afgemeld voor het winterprogramma, zullen de eerder gecommuniceerde extra bijdragen in rekening worden gebracht.
 
Met sportieve groet,
Colette Zinken-Hendriks – bestuurslid jongste jeugd ([email protected])
Joris Verhoeckx – bestuurslid jeugd ([email protected])
Klaas Beurskens – bestuurslid prestatiehockey ([email protected])