Winterprogramma - Update 15-1

Vrijdag 15 januari |
Coronamaatregelen
Naar aanleiding van de persconferentie van afgelopen dinsdag 12 januari hebben we overleg gehad over de hockeyactiviteiten die we graag voor jullie teams willen en kunnen organiseren. Ondanks alle maatregelen vinden we het belangrijk dat de jeugd kan blijven hockeyen, uiteraard binnen de geldende afspraken. We hebben daarom het volgende besloten:

Trainingen
De trainingen voor de jeugd en jongste jeugd gaan door. Voor deze periode geldt een nieuw trainingsschema. Dit winterschema gaat in vanaf maandag 4 januari 2021 en geldt tot en met vrijdag 12 februari 2021. Het schema staat op deze website onder trainingsschema winterperiode.

Let op: De trainingen van de Funkey en Hockeyschool gaan pas na de carnavalsvakantie weer verder!

Vervolg interne competitie
De wedstrijden op 9 en 16 januari zijn helaas niet door kunnen gaan. De wedstrijden van 9 januari worden verplaatst naar 23 januari. De wedstrijden van 16 januari worden verplaatst naar 30 januari, waarbij het programma wel iets wordt aangepast. Voor zaterdag 6 februari wordt nog een nieuw programma samengesteld. Het schema hiervoor volgt zo snel mogelijk.

Hiervoor gelden, naast alle corona-maatregelen, de volgende afspraken:
  • Verzamel niet te vroeg, maximaal een half uur voor aanvang, en zorg er voor dat je team direct na afloop van de wedstrijd het sportterrein verlaat.
  • Maximaal 2 begeleiders per team (exclusief scheidsrechters/spelleiders). Toeschouwers zijn niet toegestaan.
  • Ieder team regelt zelf een scheidsrechters/spelleider.
  • Het programma voor de jeugd is hier te vinden - UPDATE 19-1
  • Voor de jongste jeugd geldt: Dit programma wordt later bekend gemaakt. Op 9 en 16 januari speelt de E6 van 10:00 tot 11:00 en de E8 is van 11:15 tot 12:15 uur aan de beurt, beide op sportpark Maassenhof.

Afgelasten van trainingen en wedstrijden
Mochten trainingen of wedstrijden niet door kunnen gaan vanwege de weersomstandigheden proberen we dit zo snel mogelijk te communiceren via de website, onze social media kanalen en per mail. Als trainingen niet door gaan proberen we dit voor 14:00 uur die middag te laten weten. Bij de wedstrijden proberen we dit op vrijdagavond voor 20:00 uur te doen, echter kan het natuurlijk altijd voorkomen dat we worden overvallen door een onverwachte sneeuwbui waardoor we toch last minute moeten afgelasten. Graag hier rekening mee houden, zeker nu we de hele winter buiten door hockeyen.
 
Winterclinics
Vanwege de lockdown stellen we de winterclinics uit. We plannen ze opnieuw in zodra de lockdown voorbij is. Meer informatie volgt t.z.t.
 
Afmeldingen voor de winterperiode
Een aantal jongste jeugd- en jeugdleden hebben zich afgemeld voor de winterperiode. Dit betekent dat zij niet zullen deelnemen aan de hockeyactiviteiten vanaf maandag 30 november tot en met vrijdag 12 februari. De trainers en coaches van de teams waarin afmeldingen voorkomen hebben de namen van de jeugdleden die zich hebben afgemeld eerder ontvangen. Degenen die zich hebben afgemeld zijn wel welkom bij de bovenstaande winterclinics.
Aan alle jongste jeugd- en jeugdleden, die niet zijn afgemeld voor het winterprogramma, zullen de eerder gecommuniceerde extra bijdragen in rekening worden gebracht.
 
Met sportieve groet,
Colette Zinken-Hendriks – bestuurslid jongste jeugd ([email protected])
Joris Verhoeckx – bestuurslid jeugd ([email protected])
Klaas Beurskens – bestuurslid prestatiehockey ([email protected])