Winterprogramma - Update 19-2

Nieuws Vrijdag 19 februari |
Trainingen
De trainingen voor de jeugd en jongste jeugd gaan door. Voor deze periode geldt een nieuw trainingsschema. Dit winterschema gaat in vanaf maandag 4 januari 2021 en geldt tot en met vrijdag 12 februari 2021. Het schema staat op deze website onder trainingsschema winterperiode.

Update
We verlengen het winterschema met een week, dit is de week van de carnavalsvakantie (15 t/m 19 februari). Alle teams trainen dus volgens dat schema in de vakantie. De trainers die in de carnavalsvakantie geen training kunnen geven worden verzocht even met Koen of Ron contact op te nemen. Vanaf maandag 22 februari gaan alle teams weer twee keer per week trainen en starten de keeperstrainingen ook weer op.

Let op: De trainingen van de Funkey en Hockeyschool gaan pas na de carnavalsvakantie weer verder!

Vervolg interne competitie
In het schema zijn de wedstrijden van 20 en 27 februari te vinden. Het schema voor 20 februari is iets aangepast. De wedstrijden op 27 februari zijn grotendeels de wedstrijden die op 13 februari gepland stonden aangevuld met de teams die op die dag niet zouden spelen inclusief de F-jeugd. Alle teams komen dus in actie op 27 februari.
Het programma voor de jeugd en jongste jeugd is hier te vinden - UPDATE 19-2
(of in de bijlage onder aan dit bericht)

Hiervoor gelden, naast alle corona-maatregelen, de volgende afspraken:
  • Verzamel niet te vroeg, maximaal een half uur voor aanvang, en zorg er voor dat je team direct na afloop van de wedstrijd het sportterrein verlaat.
  • Maximaal 2 begeleiders per team (exclusief scheidsrechters/spelleiders). Toeschouwers zijn niet toegestaan.
  • Ieder team regelt zelf een scheidsrechters/spelleider.
Afgelasten van trainingen en wedstrijden
Mochten trainingen of wedstrijden niet door kunnen gaan vanwege de weersomstandigheden proberen we dit zo snel mogelijk te communiceren via de website, onze social media kanalen en per mail. Als trainingen niet door gaan proberen we dit voor 14:00 uur die middag te laten weten. Bij de wedstrijden proberen we dit op vrijdagavond voor 20:00 uur te doen, echter kan het natuurlijk altijd voorkomen dat we worden overvallen door een onverwachte sneeuwbui waardoor we toch last minute moeten afgelasten. Graag hier rekening mee houden, zeker nu we de hele winter buiten door hockeyen.
 
Winterclinics
Vanwege de lockdown stellen we de winterclinics uit. We plannen ze opnieuw in zodra de lockdown voorbij is. Meer informatie volgt t.z.t.
 
Afmeldingen voor de winterperiode
Een aantal jongste jeugd- en jeugdleden hebben zich afgemeld voor de winterperiode. Dit betekent dat zij niet zullen deelnemen aan de hockeyactiviteiten vanaf maandag 30 november tot en met vrijdag 12 februari. De trainers en coaches van de teams waarin afmeldingen voorkomen hebben de namen van de jeugdleden die zich hebben afgemeld eerder ontvangen. Degenen die zich hebben afgemeld zijn wel welkom bij de bovenstaande winterclinics.
Aan alle jongste jeugd- en jeugdleden, die niet zijn afgemeld voor het winterprogramma, zullen de eerder gecommuniceerde extra bijdragen in rekening worden gebracht.
 
Met sportieve groet,
Colette Zinken-Hendriks – bestuurslid jongste jeugd ([email protected])
Joris Verhoeckx – bestuurslid jeugd ([email protected])
Klaas Beurskens – bestuurslid prestatiehockey ([email protected])
 
Bijlage