VriendenLoterij steunt HC Delta Venlo met 5.000 euro

Nieuws Vrijdag 5 februari |

Een bijzondere benoeming van de VriendenLoterij voor hockeyclub Delta Venlo! Onze club is benoemd tot één van de Clubs van de Week en ontvangt daarom eenmalig een bijdrage van 5.000 euro van de VriendenLoterij. Dit bedrag gaan we gebruiken om een extra miniveld aan te leggen voor de jeugd, zodat zij hier samen kunnen spelen en zich verder kunnen ontwikkelen.

Klaas Beurskens (bestuurslid Prestatiehockey): "Wat een mooie bijdrage! We willen sportpark Vrijenbroek oppimpen. Dankzij deze bijdrage kunnen we een extra miniveld aanleggen voor de jeugd, zodat zij hier samen kunnen spelen en zich verder kunnen ontwikkelen.”

‘Clubs van de Week’
Clubs van de Week is door de VriendenLoterij in het leven geroepen om clubs, verenigingen en stichtingen in Nederland een steuntje in de rug te geven. Tot en met 31 december 2021 benoemt de VriendenLoterij 100 clubs, verenigingen en stichtingen tot ‘Clubs van de Week’. Zij krijgen ieder een bijdrage van 5.000 euro van de VriendenLoterij voor een specifiek doel of een maatschappelijk project voor de club en haar leden. 

Structurele financiële steun
Deelnemers van de VriendenLoterij hebben de mogelijkheid om voor een zelfgekozen organisatie mee te spelen. Steeds vaker kiezen deelnemers ervoor om hun eigen club, vereniging of stichting te steunen.