Interne competitie – Update 21-2

Nieuws Zondag 21 februari | De winterperiode is voorbij, alle teams trainen weer twee keer in de week en ook de keeperstrainingen zijn weer gestart. Het trainingsschema is hier te vinden. Voorlopig mogen we alleen nog interne wedstrijden spelen, van die mogelijkheid maken we dan ook zo veel mogelijk gebruik.

Vervolg interne competitie
In het schema zijn de wedstrijden van 27 februari te vinden. De wedstrijden op 27 februari zijn grotendeels de wedstrijden die op 13 februari gepland stonden aangevuld met de teams die op die dag niet zouden spelen inclusief de F-jeugd. Alle teams komen dus in actie op 27 februari.
Het programma voor de jeugd en jongste jeugd is hier te vinden - UPDATE 19-2
(of in de bijlage onder aan dit bericht)

Het programma voor de eerste drie weekenden van maart wordt uiterlijk vrijdag 26 februari gepubliceerd.

Voor de interne competitie gelden, naast alle corona-maatregelen, de volgende afspraken:
•    Verzamel niet te vroeg, maximaal een half uur voor aanvang, en zorg er voor dat je team direct na afloop van de wedstrijd het sportterrein verlaat.
•    Maximaal 2 begeleiders per team (exclusief scheidsrechters/spelleiders). Toeschouwers zijn niet toegestaan.
•    Ieder team regelt zelf een scheidsrechters/spelleider.

Afgelasten van trainingen en wedstrijden
Mochten trainingen of wedstrijden niet door kunnen gaan vanwege de weersomstandigheden proberen we dit zo snel mogelijk te communiceren via de website, onze social media kanalen en per mail. Als trainingen niet door gaan proberen we dit voor 14:00 uur die middag te laten weten. Bij de wedstrijden proberen we dit op vrijdagavond voor 20:00 uur te doen, echter kan het natuurlijk altijd voorkomen dat we worden overvallen door een onverwachte sneeuwbui waardoor we toch last minute moeten afgelasten. Graag hier rekening mee houden.
 
Winterclinics
Vanwege de lockdown stellen we de winterclinics uit. We plannen ze opnieuw in zodra de lockdown voorbij is. Meer informatie volgt t.z.t.
 
Met sportieve groet,
Colette Zinken-Hendriks – bestuurslid jongste jeugd ([email protected])
Joris Verhoeckx – bestuurslid jeugd ([email protected])
Klaas Beurskens – bestuurslid prestatiehockey ([email protected])
 
Bijlage