Hockey Uniek

Een lichamelijke en/of verstandelijke beperking is geen enkele reden om niet te kunnen hockeyen. Integendeel! Bij Hockeyclub Delta Venlo streven wij naar het aanbieden wij G– en LG-hockey aan onder de naam: Hockey Uniek.
 
Deze groep met hockeyers bestaat uit jongeren met een lichamelijke en/of verstandelijke beperking. De aangepaste vorm van hockey is gericht op kinderen, jongeren en jongvolwassenen die zich door hun lichamelijke en/of verstandelijke beperking moeilijk kunnen meten met leeftijdsgenoten binnen een regulier hockeyteam. Het doel van Hockey Uniek is om spelenderwijs met trainingen de basisvaardigheden van hockey aan te leren. Het accent ligt op spelplezier, vertrouwen en het eigen kunnen. Er wordt wekelijks getraind onder leiding van ervaren trainers. We hanteren hierbij het motto ‘gewoon wat gewoon kan en speciaal wat speciaal moet’. Daarbij wordt niet uitgegaan van de beperking, maar van wat wél binnen de mogelijkheden van de spelers ligt. Het streven is om in de toekomst competitie te gaan spelen.
 
Afhankelijk van trainers en aanmeldingen willen wij trainen op zaterdagochtend van 09.00 - 10.00 uur en mogelijk op woensdagmiddag van 16.00 - 17.00 uur. 

Om iedereen in indruk te geven van wat we vanuit Hockey Uniek doen, mag je twee keer gratis mee komen trainen. Deze training is geheel vrijblijvend. Meld je dan aan via [email protected]. Vermeld hierbij alvast je naam en leeftijd. Hockeyclub Delta Venlo zorgt bij deze proeftrainingen voor hockeysticks en ander trainingsmateriaal.

Hockey Uniek - HC Delta Venlo